Fotolijstjes Samira

Fotolijstjes "Samira"

Louis XV Silber • Serie: Chateau • Breedte: 50mm • Hoogte: 39mm
De Samira schilderijlijst lijkt bijna op een antiek sieraad. Deze exclusieve lijst wordt gepresenteerd door de Chateau-serie en heeft de Louis XV-kleur in zilver gekregen. De opzettelijk bewerkte bar van echt hout is net zo vorstelijk. Het is tenslotte een trotse 50 mm, de Samira is breed. Veel ontwerpideeën van de makers konden hier worden gerealiseerd. Beginnend met de vorm: het begin van het buitenframe is een eenvoudig, recht plateau, van waaruit een kleine verdieping volgt en overgaat in het hoogste deel van het frame. Hier trekt een houten golf recht en recht de kamer in om de hoofdbar te volgen. Deze heeft op zijn beurt een licht concaaf ontwerp en eindigt met een smalle eindstrip in het frame. De hele lijst ziet eruit als een antiek zilveren lijst dankzij Louis XV in zilver. Het glanzende heldere zilver combineert met een sterk zwart op de leest. Als een kleine verrassing flitsten de ontwerpers hier en daar een wijnrood en legden zo een sterk accent. Het wijnrood verschijnt zowel op de puntige ornamentstang in het bovenste gedeelte, nog steeds tussen de ronde vormen op de hoofdstang en als eindpunten van lange zilveren slangenlijnen aan de binnenkant.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Produktionszeit: 2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Dante en Virgil Heksen Sabbat luiheid The Norns, 1906 De verblinding van Samson Melancholie III. 1902 Arme kleine beer !, 1912 Magestat van La Llagonne (polychroom hout) Maggiadelta vóór zonsopgang La Petite Ophelie, 1875 Maagdelijk bos dichtbij Manqueritipa Compositie nr. 11 in grijs, roze en blauw, 1913, van Piet Mondriaan (1872-1944), olieverf op doek. Nederland, 20e eeuw. The Vision of Death, gegraveerd door Heliodore Joseph Pisan (1822-90) c.1868 Het visioen van de vallei van droge beenderen, Ezechiël 37: 1-2, illustratie uit Dore&39;s &39;De Heilige Bijbel&39;, gegraveerd door C. Laplante (overleden in 1869) Walhalla, 1906

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Samira (AT) Samira (DE) Samira (CH) Samira (GB) Samira (US) Samira (IT) Samira (FR) Samira (ES) Samira (RU) Samira (HI) Samira (ZH) Samira (PT) Samira (JP) Samira (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl