Speciale verzoeken


Buiten de afbeeldingzoeken, waar we een specifieke afbeelding zoeken, hebt u ook de mogelijkheid om ons werken te sturen om te reproduceren.

Bijvoorbeeld, als u graag een MeisterDrucke wilt van een origineel in uw bezit of zelfs van uw eigen creatie, dan kan u deze bij ons bestellen. We hebben excellente scanners en kunnen uw origineel in de beste kwaliteit digitaliseren. Zodra de afbeelding gedigitaliseerd is en in ons systeem zit, kan u deze terugvinden in uw persoonlijke gallerij, waar enkel u toegang toe heeft. Daar kan u de afbeelding zoals elk ander werk in onze catalogus benaderen. U kunt het configureren volgens uw wensen en dan de afdruk bestellen.

We bieden u deze dienst gratis aan! De enige kosten voor u zijn die voor het verzendene van de originelen naar ons. U zult dan uiteraard het orgineel terugkrijgen, samen met de afgewerkte kunstafdruk.

Indien u het origineel niet zelf bezit en het in een gallerij is tentoongesteld, is dit uiteraard een andere situatie. Allereerst is het dan van belang dat de juridische context verzekerd is: vanaf 75 jaar na de dood van de schepper is het kunstwerk vrijgesteld van beperkingen en auteursrechten. Als de kunstenaar dus nog niet minstens 75 jaar overleden is, zal u eerst de vereiste gebruiksrechten en licenties moeten bekomen, die u aan ons moet kunnen voorleggen. Enkel daarmee is het werk natuurlijk nog niet gedigitaliseer. De aanpak die we zouden aanraden is om een heel goede fotograag opdrachte te geven om een digitale foto van het schilderij te maken. Dan kunt u ons de nodige data bezorgen, op basis waarvan we uw gewenste afdruk kunnen maken.
Pierre Auguste Renoir / Nackte Frau in einer Landschaft, Badende, Nackt in einem Sessel, Junge Badende
Pierre Auguste Renoir / Nackte Frau in einer Landschaft, Badende, Nackt in einem Sessel, Junge Badende
De Schadow-cirkel. De Bendemann-familie en hun vrienden Kleinkinderschule in Amsterdam Zonlicht in de blauwe kamer Moonrise bij de zee Het huis in Bellevue, 1890-92 Stilleven met citroenen, sinaasappels en een granaatappel, c. 1620-1630 Illustratie bij de goddelijke komedie van Dante Alighieri Abyss of Hell, 1480-1490 De slaper Dood van de Gezegende Ludovica Albertoni, uit de Altieri-kapel, 1674 (marmer) Magnolia&39;s op gouden fluweeldoek Geografie van planten in tropische landen, een studie van de Andes, getekend door Schoenberger und Turpin, gedrukt door Langlois, Parijs Vrouw die op haar terug ligt Sterrennacht Baron Alfred von Berger, 1905 Rosa Pfirsichbäume (Souvenir de Mauve) De Grande Odalisque Terras in het restaurant Jacob in Nienstedten aan de Elbe De ingang van het Canal Grande, Venetië Amandelbloesem Vesuvius in Uitbarsting Het terras in het restaurant Jacob in Nienstedten aan de Elbe Amsterdam Orphans in the Garden, 1885 De cuissiers vóór hun lading in de slag bij Austerlitz in 1805, 1878 (voor details zie 83501) Uttewalder reden Madonna van de Cardellino


Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4257 29415 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Meisterdrucke Österreich Meisterdrucke Deutschland Meisterdrucke Schweiz Meisterdrucke Great Britain Meisterdrucke United States Meisterdrucke Italia Meisterdrucke France Meisterdrucke España Meisterdrucke Россия Meisterdrucke भारत Meisterdrucke 中國 Meisterdrucke Português 日本からのマスタープリント مطبوعات ماستر باللغة العربية


(c) 2020 meisterdrucke.nl