Overtuigende kwaliteit!


We geven de voorkeur aan drukken op canvas, meestal een reflectie van het origineel, en het zorgt er ook voor dat u zo lang mogelijk van uw print kan genieten. Helaas heeft zelfs het beste papier de slechte eigenschap om uiteindelijk toe te geven aan de gevolgen van de tijd. Schilderijen op canvas aan de andere kant, overleven vaak hun eigenaars, zolang ze met zorg behandeld worden. We bieden toch ook afdrukken op fotopapier en gekleurd karton aan voor alle kunstliefhebber die niet houden van prints op echt canvas, of het zich niet kunnen veroorloven. Deze afdrukken hebben dezelfde drukkwaliteit and bewaren hun schoonheid meestal ook langer dan een decennium. Kunst zou tenslotte toegankelijk moeten zijn voor iedereen en daarom is het belangrijk voor ons om ook een betaalbaar alternatief voor iedereen aan te bieden, zonder ook maar iets aan kwaliteit van de eigenlijke print in te boeten.
Hoewel de druk zelf met behulp van de moderne technologie gebeurt, moeten we voor een optimaal resultaat ook zelf de handen uit de mouwen steken. De kunstdrukken zijn geen bandwerk, we creëren elke kunstreproductie speciaal voor u en volgens uw wensen en verlangens.
Peder Severin Krøyer / Sommerabend am Strand von Skagen
Peder Severin Krøyer / Sommerabend am Strand von Skagen
Nieuwe brug, Parijs Oude vrouw en jongen met kaarsen, ca.1616-1617 Profielportret van een jonge vrouw De Zwerver boven de Zee van Mist Vrouw met een kat, ca.1875 Ancient Times, uit &39;De Figuris Veneris&39; van FK Forberg, gegraveerd door de kunstenaar, 1900 Lady Godiva Sdco The Hour Glass, 1904 (voor studie zie 84798) Kleine tuingeest Maan door bladeren, c. 1832 Gezicht op Dresden door Moonlight Monnik aan zee Marie Kroyer ging zitten in de strandstoel in de tuin bij het huis van mevrouw Bendsens Geografie van planten in tropische landen, een studie van de Andes, getekend door Schoenberger und Turpin, gedrukt door Langlois, Parijs Herfst landschap met vier bomen Anenome Simple, uit "Keuze van de mooiste bloemen en de mooiste vruchten" door Pierre Joseph Redoute, 1829 Cupido en Psyche Martelaarschap van St. Venantius van Camerino De ruzie van Oberon en Titania Zicht op de Naruto-draaikolken in Awa, uit de serie &39;Rokuju-yoshu Meisho zue&39; (beroemde plaatsen in de 60 en andere provincies) (houtsnede in kleur) Een bos bloemen inclusief een pioenroos, rozen, hibiscus, asters, gentiaan en een denkbeeldige blauwe vlinder (grafiet en wc met sporen van Arabische gom over grafiet op perkament) zonnebloemen Vrouw op het strand. 1908 De Schreeuw


Meisterdrucke Logo long

   Hausergasse 25
       9500 Villach, Austria
   +43 4257 29415
   office@meisterdrucke.com
Sociale media en talen
                   

Erfahrungen & Bewertungen zu Meisterdrucke
Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4257 29415 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos


               


(c) 2021 meisterdrucke.nl