Fotolijstjes Eyva

Fotolijstjes "Eyva"

Braun mit Ornament • Serie: Edge • Breedte: 84mm • Hoogte: 36mm
Eyva behoort ook tot de zogenaamde koninklijke klasse van decoratieve lijsten. De Edge-serie biedt modellen voor kunstliefhebbers die zijn afgestemd op hun behoeften. Elk frame in deze serie is dan ook absoluut een unicum. Allereerst is het aan de klant om de door hem gekozen kunstdruk en de condities van zijn pand te meten om er het juiste frame voor te maken. Hij specificeert zijn gewenste maat, indien nodig met speciale verzoeken zoals passepartout en glas, en uiteindelijk wordt de bestelling geaccepteerd en vervaardigd in beproefd handwerk. De lijst van echt hout wordt eerst op de gewenste maat gesneden en pas daarna worden de ornamenten van Eyva met de hand op het hout geplaatst. De afmetingen van het frame zelf verwijzen naar de hoogte en breedte van de balk, voor Eyva is deze 36 mm hoog en 84 mm breed. De maat van de klant komt daarentegen overeen met de lengte van de leest. Dit kan resulteren in zowel vierkante fotolijsten als zeer smalle modellen in verticale of horizontale vorm. Er zijn geen grenzen aan je fantasie. De ontwerpers passen de decoratieve elementen uiteindelijk toe op alle denkbare framematen. De reeks op Eyva zijn ornamenten in elke hoek van het frame, evenals een in het midden van elk kruis en een rechtopstaande balk. De decoratieve elementen zijn bijzonder plastic omdat de vorm van de houten strip een bolvorm vertoont van het buitenframe naar de binnenkant, waarop de ornamenten opvallen met het hout. Zo komen ze tot hun recht in hun schoonheid. Hun vorm komt overeen met de barokke kunstvorm. Een brede palm, waarvan de kop naar beneden kijkt, is omgeven door verschillende ranken die aan hun uiteinden in voluten winden. Een andere palmette in het bovenste gedeelte ziet eruit als een kroon, die het letterlijk op de barokke structuur plaatst. De majestueuze opstelling van de designelementen uit de versiering toont zich in het midden van het frame als een horizontale eenheid die de hele breedte van het frame beslaat. In de hoeken lijken de ornamenten echter nog krachtiger. Omdat er hier iets meer ruimte beschikbaar is, kunnen ze zich op hun volledige grootte verspreiden van de buitenste hoek tot de binnenkant van de hoek. Alle ornamenten van Eyva zijn geaccentueerd met een groenachtig grijs, dat een ruwe en matte structuur heeft. Dit versterkt de plastic indruk van de decoratieve elementen, die vakkundig opvallen in hun prachtige bruin. Het hele frame is in dit bruin, dat verschillende nuances draagt. Een diep donkerbruin, bijna zwart, wordt afgewisseld met lichtbruin en enkele feloranje tinten zodat de kleuren in de unit resulteren in een heel bijzondere kleurenmix. Bijna gebaseerd op de koloniale stijl, toont het totaalbeeld van Eyva zich als een historisch kader. Motieven met een antiek thema zijn bijzonder effectief in deze decoratieve lijst.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
The Fighting Temeraire, 1839 De dans van Apollo met de muzen Lilith Kruisende lijnen, 1923 Het schoolexamen Moeder van de wereld, 1924 Maria Magdalena met een nachtlampje, ca. 1640-35 The Garden of Earthly Delights Christus wordt naar het graf gedragen The Grammont Pool in een harem Een 'Shunga' (erotische schilderkunst) (inkt op papier) Twee mannen die de maan overdenken Slag bij Waterloo, 18 juni 1815, 1898 De grote golf van Kanagawa

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Eyva (AT) Eyva (DE) Eyva (CH) Eyva (GB) Eyva (US) Eyva (IT) Eyva (FR) Eyva (ES) Eyva (RU) Eyva (HI) Eyva (ZH) Eyva (PT) Eyva (JP) Eyva (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl