Fotolijstjes Erminia

Fotolijstjes "Erminia"

Schwarzgrau • Serie: Brittany • Breedte: 29mm • Hoogte: 53mm
Een kleine horrorshow voor elke houtliefhebber wordt gegarandeerd door de fotolijst Erminia - de planners van deze lijst vertrouwen op een zeer opvallend ontwerp met houtwormeffect. Maak je geen zorgen, de houten bok heeft geen wortel geschoten in Erminia, alleen het ontwerp in de sterke armoedige stijl zorgt voor dit grappige detail op het echte houten frame. Er zijn een paar in het nummer, die royaal op het frame zijn verdeeld en echte oude charme spuiten. Het frame Erminia heeft de afmetingen van 53 millimeter hoog en 29 millimeter breed - vrij smal voor het houten frame. Des te meer tevreden de eigenaar van deze fotolijst, het uitzicht van zijn bezoekers is veilig. Want naast het houtwormeffect overtuigt dit frame met zijn donkere kleur. Het zwart-grijs is doorkruist met een houtbruin overal. Dus men denkt dat de verf is afgepeld - hier hebben de makers een artistiek ontwerp gemaakt. Erminia mag de woonkamer in - kunstafdrukken zullen in geen geval ongedierte ontmoeten.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Geschätzte Produktionszeit;
2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Newhaven Harbor Liggende vrouwelijke act met gespreide benen Kruisende lijnen, 1923 Pinkie bladerdeeg Bloem van het leven Vissers op zee Gitaar en klarinet, 1920 Psyche nieuw leven ingeblazen door de kus van Cupido 1787 (marmer) (voor details zie 27638) (zie ook 154097) Slaapmoeder, 1883 De grote golf van Kanagawa Zwervende schaduwen De ambassadeurs Portret van een onbekende man, 1524 Reconstructie met de Old London Bridge een paar jaar nadat het gebouwd was, op zoek naar het noordwesten Tulpenvelden met de Rijnsburg-windmolen, 1886

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Erminia (AT) Erminia (DE) Erminia (CH) Erminia (GB) Erminia (US) Erminia (IT) Erminia (FR) Erminia (ES) Erminia (RU) Erminia (HI) Erminia (ZH) Erminia (PT) Erminia (JP) Erminia (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl