Fotolijstjes Violetta

Fotolijstjes "Violetta"

Braunrot • Serie: Brittany • Breedte: 65mm • Hoogte: 40mm
Een haveloze oude dame verschijnt hier in de vorm van de fotolijst Violetta - en is een echte kleine prestatie. De makers van dit echt houten frame hebben de trendy shabby-stijl behouden, waarmee je meubels, maar ook woonaccessoires te oud snijdt. Dus dingen krijgen in antieke schoonheid, die doet denken aan gedurfde erfgoed of zijn gewoon een individueel stuk voor het huis. Met het echte houten frame Violetta, krijgen kunstliefhebbers zo'n designframe aan de muur en tonen ze dus een cult-smaak. Wie zijn foto's in dit frame heeft ingelijst, toont stijl. Zelfs zijn vorm is indrukwekkend met een breedte van 65 millimeter. Vanaf de muur steekt het 40 mm hoog uit. Er is gekozen voor een bruinachtig rood dat wordt afgewisseld met een lichte houttint op het frame - het lijkt alsof de kleur afbladdert en het oude hout eruit flitst. Omdat dit effect gewenst is, kunnen ambachtslieden hun schuurpapier weer opbergen - Violetta overtuigt alleen vanwege dit artistiek ontworpen oppervlak.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Portret van Ambrogio Spinola Na het bad Oriental Nude Ontbijt met de ochtendkrant, 1898. Portret van een onbekende man De jonge botanicus Zittende vrouw met verhoogde knie Lilith The Dream of the Fishermans Wife Liggende vrouw Mulberry Tree, 1889 Winterlandschap, 1835-8 Douanekantoor in Varengeville, 1897 De Zwerver boven de Zee van Mist irissen

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Violetta (AT) Violetta (DE) Violetta (CH) Violetta (GB) Violetta (US) Violetta (IT) Violetta (FR) Violetta (ES) Violetta (RU) Violetta (HI) Violetta (ZH) Violetta (PT) Violetta (JP) Violetta (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl