Fotolijstjes Stefania

Fotolijstjes "Stefania"

Gelbgr • Breedte: 44mm • Hoogte: 25mm
Net als de natuur zelf, kan de fotolijst Stefania zeker zijn van zijn natuurlijkheid. Stefania kijkt als een bamboe naar de kijker, die de kleur van het frame en de vorm zelf associeert met dat zoete gras. Zelfs de afmetingen van het frame naderen een bamboe - Stefania is 25 millimeter hoog en 44 millimeter breed. De bovenste framebalk heeft de vorm van een bamboestok en vertoont een ronde buitenkromming. Een geelachtig groen, met fijne lijnen in wit en een helder rood, maakt het bamboe-oppervlak perfect. De volgende verdieping heeft een lichtbruine kleur met een randlijnkarakter. Zo onderscheidt ze zich vakkundig van de volgende strip: de binnenste eindrand van het frame heeft een hoekige vorm, hier gedomineerd door het wit, dat op zijn beurt groenachtige en bruinachtige strepen integreert. Aan de natuurlijkheid van Stefania is het misschien goed en leuk om natuurfoto's samen te voegen - landschappen, stillevens met bloemen, maar ook bosimpressies en natuurfotografie zullen in deze fotolijst een goed figuur maken.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Moeder Mushroom met haar kinderen, ca.1900 Adverteren poster 'Maurin Quina', Le Puy, Frankrijk Allegorie van de filosofie, 1502 Vaas met rozen Zonnebloemen, 1888 Illustratie van 'The Raven' van Edgar Allan Poe, 1882 Rosa: Bengale the Hymenes, uit 'Les Roses', 19e eeuw The Seasons: Summer, 1896 Na een storm, 1903 The Birch Wood, 1903 Vissersboten op het strand van Les Saintes-Maries-de-la-Mer Vrouwelijk hoofd (La Scapigliata) De negende golf De boot ophalen, het strand van Valencia The Cannon Shot, c.1680

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Stefania (AT) Stefania (DE) Stefania (CH) Stefania (GB) Stefania (US) Stefania (IT) Stefania (FR) Stefania (ES) Stefania (RU) Stefania (HI) Stefania (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl