Fotolijstjes Rina

Fotolijstjes "Rina"

Silber gebürstet • Breedte: 37mm • Hoogte: 23mm
Sierlijk als een potloodtekening presenteert de fotolijst Rina. Alsof het echte houten frame zelf een prestatie zou zijn, werkte hier met geweldige effecten op de balk. De houten strook heeft een hoogte van 23 millimeter en een breedte van 37 millimeter. Het rechthoekige hout is licht afgerond aan de randen, waardoor een bijna gezellige, compacte rand ontstaat voor het geliefde kunstwerk dat moet worden ingelijst. Rina kreeg de geborstelde zilveren kleur, die in zijn geheel op het frame lijkt op de genoemde potloodtekening. Op een heldere, bijna glimmende zilveren toon werden donkere tinten aangebracht, die eruit zien als geborsteld. Eens aan één kant of aan beide kanten werden deze "potloodlijnen" diagonaal op het houten frame aangebracht. Het ziet er dus gestreept uit, op plaatsen zoals diagonaal geruit. Ze waren vervaagd met vervagende effecten, zodat nu en dan ook vage gebieden verschijnen - zoals een potloodkunstenaar vaag vervaagd met behulp van de wijsvinger. De heldere, heldere oppervlakken zien er zo sterk uit dat ze als zilver schijnen.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Produktionszeit: 2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
De lictors brengen Brutus de lichamen van zijn zonen Clytemnestra, ca.1914 Lading van de Franse kurassiers op Friedland op 14 juni 1807 The Blue Rigi: Lake of Lucerne - Sunrise, 1842 Paar dat liefde maakt in het maanlicht (wc op zijde) Meisjeshoofd met rode tulband en gele agraffe (barbaarse prinses). Rond 1912 Stilleven met fruit, eekhoorn en distelvink Belshazzar&39;s Feest c.1636-38 De grote rode draak en de vrouw gekleed met de zon Het eiland van de doden Lilith Villa aan zee De arme dichter Isle of the Dead, tweede versie, 1880 (olie op hout) Kinderspellen

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Rina (AT) Rina (DE) Rina (CH) Rina (GB) Rina (US) Rina (IT) Rina (FR) Rina (ES) Rina (RU) Rina (HI) Rina (ZH) Rina (PT) Rina (JP) Rina (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl