Fotolijstjes Regina

Fotolijstjes "Regina"

Weiß • Breedte: 65mm • Hoogte: 45mm
Kunstliefhebbers, die hun favoriete stukken liever presenteren in weelderige barokke lijsten, vinden een passende metgezel met de Regina-fotolijst. Het echte houten frame Regina is door zijn afmetingen al een indrukwekkend uiterlijk - in de hoogte van de framestrip is 45 mm en in de breedte 65 mm. Regina is overal doorspekt met prachtige barokke ornamenten. In het middelste deel van het frame zijn verschillende elementen aan elkaar geregen die als uitgesneden uit het frame steken. Een smalle bolle balk erboven en een smalle concave balk eronder lijken de middelste sierbalk op hun eigen manier te "omlijsten". Regina heeft een mat witte kleur gekregen die het frame een bepaalde dromerige romantiek geeft. Effecten in roodachtig donkerbruin op de smalle stroken en in zilver op het bloemendecor voltooien het wit en maken de sfeer een beetje losser. Of hier nu geschikte barokke motieven worden geïntroduceerd of liever moderne kunstprints - Regina past zich op zijn imposante manier goed aan elke vorm van kunst aan.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Jongen in een rood gilet, c.1775-80 Adverteren poster 'Maurin Quina', Le Puy, Frankrijk Naakt meisje Korenveld met cipressen Gezicht op Dresden door Moonlight Waterslangen I, 1904-07 De Zwerver boven de Zee van Mist The Lady from the Sea, 1896 zelfmoord Lied van de engelen, 1881 Rode boten in Argenteuil Naakt in het bad, 1936 De Chimera, 1867 Vrouw in een gele jurk The Dream of the Fishermans Wife

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Regina (AT) Regina (DE) Regina (CH) Regina (GB) Regina (US) Regina (IT) Regina (FR) Regina (ES) Regina (RU) Regina (HI) Regina (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl