Fotolijstjes Nelia

Fotolijstjes "Nelia"

Gold mit Ornament • Serie: Senelar • Breedte: 17mm • Hoogte: 22mm
De Senelar serie presenteert een mooie sierlijst met het model Nelia. De ontwerpers hebben deze gouden lijst met ornamenten de afmetingen gegeven van 17 mm breed en 22 mm hoog. De eenvoudige strook van echt hout wordt vrij eenvoudig gehouden en is nog steeds zeer decoratief in zijn delicate karakter. Ten eerste beweegt het hout de kamer in als een plat plateau. De overgang naar het vooraanzicht wordt geïnitieerd door een zeer smalle balk met een hoek van 90 graden bovenaan. Dit toont het lichtgoud van Nelia, dat in zijn nuance de toeschouwer doet denken aan een nobel, lichtgeel ivoorgoud. Aan het einde van deze smalle balk onthult vakkundig verfslijtage een zeer smalle lijn van de rode patina onder het goud. Twee zeer dunne, uitpuilende stroken volgen in het lichtgoud, trekken iets terug naar de muur en maken plaats voor nog een strook op dezelfde toon. Dit is ook vrij smal, maar valt plat en plat. Op dit hele bovenste deel van het Nelia-frame is een ander geweldig effect ingebouwd in het lichtgoud, dat is gebaseerd op de zogenaamde craquelé, een historisch lijkende haarscheur. Dit geeft Nelia ook dit prachtige antieke karakter. Als afwerkingstrip aan de binnenkant is gekozen voor een zeer smalle rand in donkerder goud, die is voorzien van patina-rode glanzende elementen.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Produktionszeit: 2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Kruisende lijnen, 1923 Pallanza, Lago Maggiore Snap de zweep, 1872 The Rape of Europa, 1747 De waterlelievijver in de avond Soft Hard (Soft Hard) 1927 Reeks aquarellen gepubliceerd in Erotopolis Parijs in 1925 onder de titel The Delights of Eros Compositie met groot rood vlak, geel, zwart, grijs en blauw, 1921 Uitzicht op Chillon Castle aan het meer van Genève Kerk in Cassone Landschap met cipressen, 1913 Maan stijgt boven de zee Portret van een vrouw, 1910 Apple boom Zomerdag op het zuidstrand van Skagen, 1884 Geel Rood Blauw

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Nelia (AT) Nelia (DE) Nelia (CH) Nelia (GB) Nelia (US) Nelia (IT) Nelia (FR) Nelia (ES) Nelia (RU) Nelia (HI) Nelia (ZH) Nelia (PT) Nelia (JP) Nelia (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl