Fotolijstjes Monica

Fotolijstjes "Monica"

gold schabin • Breedte: 25mm • Hoogte: 41mm
Je kunt een beetje van Italië thuis krijgen met de fotolijst Monica. Het frame is gemaakt van exclusief echt hout, wat het frame een speciale kwaliteit geeft. Het krijgt zijn mediterrane karakter door een nobel mediterraan kozijnoppervlak, dat naar het bos wordt gebracht. Elegant is de gouden en eenvoudige bar, die aan de binnenkant twee kleine en aan de buitenkant een dikkere houten afwerking biedt voor duidelijkheid. Aan de muur brengt de fotolijst elke foto of elke foto in het bijzonder naar voren. De gouden Schabin, de kleurnuance van het frame, heeft een matte en slechts licht glanzende gloed. Bijna als parelmoer, zal dit frame een sensatie veroorzaken. De afmetingen van het frame Monica bedragen 25 mm breed en 41 mm hoog. Een uitzonderlijk eenvoudig ontwerp zorgt ervoor dat deze fotolijst vrij sterke motieven kan omlijsten, maar het maakt ook de verbinding met een chique inrichtingsstijl mogelijk. Pompous meubels en accessoires in de woonkamer werken goed met de fotolijst Monica.
Monica 1
Monica 3
Monica 4
Monica 5
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Produktionszeit: 2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Zelfportret met handschoenen De ontmoeting van Antonius en Cleopatra Eiger, Mönch en Jungfrau boven de mistige zee Landschap met kerk en pad Marine Solitude, 1852 San Gimignano, 1922 Het meer van Thun van Lessigen Ludwigskirche in München Een tijger die worstelt met een slang Indruk, zonsopgang Monnik aan zee The Lady from the Sea, 1896 Laagwater bij Trouville De cactusliefhebber Tijd als gelegenheid (Kairos)

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Monica (AT) Monica (DE) Monica (CH) Monica (GB) Monica (US) Monica (IT) Monica (FR) Monica (ES) Monica (RU) Monica (HI) Monica (ZH) Monica (PT) Monica (JP) Monica (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl