Fotolijstjes Mirella

Fotolijstjes "Mirella"

Silber, Champagner • Breedte: 30mm • Hoogte: 27mm
Dankzij de gelaagde ornamenten en elegante kleuren, is de Mirella-fotolijst een echte blikvanger in elke expositie- of privékamer. Hij behoort tot de groep van barokke fotolijsten, die met name worden gekenmerkt door een prachtige en prachtige presentatie. In vergelijking met de barokke, typische gouden kleur van de fotolijst lijkt Mirella echter bijna discreet. Zijn kleur in champagne en zilver resulteert in een minder opdringerige, maar tijdloze look. Mirella is een echt houten frame van hoge kwaliteit met krijtbasis. In een uitgebreid productieproces werd het frame gevuld en discreet gepatineerd. De achterkant was geschilderd. Aan de buitenkant van het frame zit de verfijnde versiering, aan de binnenzijde is een fijne kralenlijn te zien. De fotolijst heeft het potentieel om de tentoongestelde trucs te verbeteren en te benadrukken.
Mirella 1
Mirella 3
Mirella 4
Mirella 5
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Produktionszeit: 2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
In the Room, 1890s Het visioen van de vallei van droge beenderen, Ezechiël 37: 1-2, illustratie uit Dore&39;s &39;De Heilige Bijbel&39;, gegraveerd door C. Laplante (overleden in 1869) De grote rode draak en de vrouw gekleed met de zon Waterlelies, na 1916 Clotilde in een grijze jurk De Boulevard Montmartre op een winterochtend Twee naakte jongens in de tuin van Wilhelm von Gloeden in Taormina Grand Harbour, Valletta Een &39;Shunga&39; (erotische schilderkunst) (inkt op papier) Korenveld met cipressen Lente in het iep bos. Rond 1923 Water, c.1640-41 De vlinderjager De blauwe kamer El Salvador Adolescente The Adolescent Saviour, 1490-1495

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Mirella (AT) Mirella (DE) Mirella (CH) Mirella (GB) Mirella (US) Mirella (IT) Mirella (FR) Mirella (ES) Mirella (RU) Mirella (HI) Mirella (ZH) Mirella (PT) Mirella (JP) Mirella (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl