Fotolijstjes Marzia

Fotolijstjes "Marzia"

Amish Black • Breedte: 43mm • Hoogte: 20mm
Amish Black - gereduceerd tot donker, zwart en toch anders dan andere zwarte fotolijsten - dit is Marzia. Repaint - de perfectionist zou hier zeggen; geweldig - dat is wat vrienden van de vintage stijl zeggen. Omdat precies dit verweerde, vervellende en oud ogende ontwerp van de fotolijst Marzia zijn speciale functie maakt, die momenteel vele woonstijlen inspireert. Dit is hoe Marzia vakkundig het toneel in moderne woonruimtes zet. De fotolijst is vrij eenvoudig in zijn echt houten ontwerp, de hoogte is 20 millimeter en de breedte 43 millimeter. Een recht vlak vertegenwoordigt het frame dat doet zonder versiering. Wat dit frame onderscheidt, is het vintage karakter in het kleurenschema. Amish Black, verwijzend naar een protestantse groep schuldeisers in de VS, heeft de kleur van Marzia - niet in het minst doen denken aan de oude boerderijhoeden en schalen van de Amishs. Als u hiervoor het juiste motief zoekt, is zwart-witkunstwerk aan te bevelen. Hier zijn zwart-witfoto's net zo effectief als achromatische afbeeldingen of zelfs silhouetten.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Geschätzte Produktionszeit;
2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Bear In Snow, 1940 (kleur houtblok print) Zelfportret Christus verlaat zijn proces, 1874-80 Ritme van een Russische dans Vier bomen Boulevard du Temple, Parijs, 3e arrondissement, 1838 (daguerreotype) Megalith Grave in Winter De cuissiers vóór hun lading in de slag bij Austerlitz in 1805, 1878 (voor details zie 83501) De poster van het Wilde Konijn, 1899 Christus die het Kruis draagt, ca.1602 Jonge tijger speelt met zijn moeder, 1830 De gouden vis The Garden of Earthly Delights Studie voor Jacob Wrestling with the Angel, 1876 (potlood en zwart krijt op papier) Newhaven Harbor

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Marzia (AT) Marzia (DE) Marzia (CH) Marzia (GB) Marzia (US) Marzia (IT) Marzia (FR) Marzia (ES) Marzia (RU) Marzia (HI) Marzia (ZH) Marzia (PT) Marzia (JP) Marzia (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl