Fotolijstjes Liya

Fotolijstjes "Liya"

Gold • Serie: Sofia • Breedte: 63mm • Hoogte: 38mm
Gouden frames, die eerder een frame vertegenwoordigen en bijna als een prestatie kunnen worden geteld, zijn modellen zoals Liya. Dit frame is ontworpen door ontwerpers uit de Sofia frame serie. Zelfs de afmetingen van de staaf van echt hout zijn majestueus met een hoogte van 38 mm en een trotse breedte van 63 mm. Het voor dit model gebruikte goud doet denken aan een roségoud dat glanst als roos van de muren waar het zijn plaats zou moeten vinden. En dat zullen er velen zijn, want bijna geen kunstkenner kan ontsnappen aan de immense charme van deze brede gouden lijst. Het is uitgerust met twee smalle stroken aan de bovenkant en twee dunne stroken zijn ook in de onderkant naar de binnenkant van de afbeelding verwerkt. Daartussenin bevindt zich de brede, decoratieve middenstang, die met zijn ronde, op een parelmoer oppervlak aangebrachte ranken de aandacht trekt. De ranken zelf zijn gekleurd in glanzend roségoud, dat wordt herhaald op de smalle eindstroken. De ontwerpers hebben een echt glinsterende stuk in roségoud verwerkt, zodat deze elementen bijzonder sterk stralen. Glans en gloria zijn ook op vele manieren terug te vinden in de kunst, dus het zal gemakkelijk zijn voor de eigenaar van Liya om een passend kunstwerk te vinden.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Sky Study De schommel Davos in de winter, 1923 De brug van Europa Samenstelling Geel Rood Blauw Lilith Lesbische geliefden Stilleven met wijn en kastanjes Halfnaakte vrouw met hoed, 1911 Portret van Jeanne Hebuterne in een grote hoed, ca.1918-19 Zelfportret met handschoenen The Soul of the Rose, 1908 Het portret van Giovanni Arnolfini en zijn (Het huwelijk van Arnolfini) Kleinkinderschule in Amsterdam

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Liya (AT) Liya (DE) Liya (CH) Liya (GB) Liya (US) Liya (IT) Liya (FR) Liya (ES) Liya (RU) Liya (HI) Liya (ZH) Liya (PT) Liya (JP) Liya (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl