Fotolijstjes Ginny

Fotolijstjes "Ginny"

French Ebony • Serie: Marais II • Breedte: 38mm • Hoogte: 26mm
De schilderijlijst serie Marais II lijkt een zwak te hebben voor lijsten in donker ebbenhout. In dit elegante kleurenschema hebben ze een ander model ontwikkeld genaamd Ginny. Ginny zal ook veel kunstkenners, galeriehouders en verzamelaars overtuigen door de donkere, simpele stijl. Omdat dit soort frames de eigenschap hebben dat ze zeer flexibel inzetbaar zijn. Dit geldt zowel voor het frame van kunstafdrukken als voor de keuze van de ruimte waarin het frame Ginny moet bewegen. Het ebbenhout, dat hier de naam French Ebony heeft gekregen, harmonieert zowel met lichte als donkere kamers; hetzelfde geldt voor motieven die erin moeten worden ingelijst. Het binnenste gedeelte wordt ook gevormd door de brede hoofdstang van het frame, die soepel loopt en omhoog gaat met een lichte binnenkromming. Aan de boven- en onderkant is het op zijn beurt voorzien van zeer delicate oranje strepen - slechts een kleine aanwijzing en nog steeds ondersteunend als een stijlelement. Hiervandaan verschijnen weer zeer smalle stroken, soms in diepzwart, soms in donkergrijs ebbenhout. Samen vormen ze het uiteinde bovenaan in de vorm van een golfkartonstrip bestaande uit de individuele randen. Een eenvoudig ontwerp met een effectieve stijl. Ook de andere door de kunstenaars meegebrachte designelementen zijn stijlvol. Verspreid over het ebbenhout waren witte kleine groeven, die de gewenste nerf op het hout vertegenwoordigen.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Produktionszeit: 2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Dante en Virgil De Schlosskammer aan de Attersee III, 1910 Elegie De Boeddha Faculteit afbeelding geneeskunde De oorsprong van de wereld Het interieur van het Palm House, 1832-1833 De moeilijke les The Bourrique (The Horseback Ride) Portret van Pablo Picasso The Balloon, 1878 Moa, 1911 The Norns, 1906 Arme kleine beer !, 1912 luiheid

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Ginny (AT) Ginny (DE) Ginny (CH) Ginny (GB) Ginny (US) Ginny (IT) Ginny (FR) Ginny (ES) Ginny (RU) Ginny (HI) Ginny (ZH) Ginny (PT) Ginny (JP) Ginny (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl