Fotolijstjes Gilda

Fotolijstjes "Gilda"

Grün • Serie: Hemma II • Breedte: 20mm • Hoogte: 20mm
Exotisch als een krokodil komt de fotolijst Gilda. Wie Gilda verwent als een echt houten frame in zijn vier muren, krijgt een beetje Amazon, een beetje Nijlhuis. Het ontwerp van de fotolijst heeft een opvallende gelijkenis in kleur en patroon met de grote reptielen. Tijdens het verwerken van hout was een eenvoudige vierkante framemaat van 20 millimeter breed en 20 millimeter hoog voldoende. Lichtgewicht, smalle stroken, verwerkt in rechte hoeken, worden voornamelijk gemarkeerd door hun kleuren. Het frisse grasgroen dat als achtergrond wordt gebruikt, is hierheen gebracht met heldere accenten, een patroon dat de unieke associatie met de krokodil veroorzaakt. Als een handgeschilderd geruit patroon in witte verf werd hier toegepast, met soms schijnbaar opzettelijk geschoven contouren. Het is deze kleine kunst die lijkt te verbinden met de natuur. Voor welke krokodil of welke alligator wordt een symmetrisch gevormde tank geleverd? Het speciale kenmerk van dit frame is dus de natuurlijkheid en het exotische, dat Gilda slim op zichzelf combineert.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
The Dream of the Fishermans Wife Tuintafereel met de sfinx in maanlicht, Act II scène 3, decorontwerp voor 'The Magic Flute' door Wolfgang Amadeus Mozart (1756-91) voor het operahuis van Berlijn, 1816, Sterrennacht Murnau, Burggrabenstrasse De taart Een 'Shunga' (erotische afdruk), van 'Manpoku Wago-Jin': liefhebbers en een wijnpot, 1821, (kleurhoutblok) De Piazza di San Marco, Venetië, 1883 De schommel Carnavalsavond Naakt meisje Mist op Guernsey (Fog in Guernsey) Plaat VI, studie voor 'Actinologia Britannica: A History of the British Sea Anemones and Corals', c.1858-60 (grafiet, wc en gouache op papier) Liggend naakt Geel, rood, blauw Portret van een dame

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Gilda (AT) Gilda (DE) Gilda (CH) Gilda (GB) Gilda (US) Gilda (IT) Gilda (FR) Gilda (ES) Gilda (RU) Gilda (HI) Gilda (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl