Fotolijstjes Gaia

Fotolijstjes "Gaia"

0 • Breedte: 21mm • Hoogte: 15mm
De fotolijst van Gaia dankt zijn natuurlijke uitstraling aan de naam van de oorspronkelijke moeder die in de Griekse mythologie wordt genoemd. "Zoals de natuur hem heeft geschapen" presenteert dit frame zich in zijn pure hout en vereist geen sieraden. Liefhebbers van hout zullen het lichtgele, bijna honingkleurige hout van de strips leuk vinden. Het doet denken aan warme houtsoorten zoals berk, esdoorn, essen, beuken of zelfs dennen en geeft door zijn natuurlijkheid een frisheid in het pand. Puur hout benadrukt de populaire landhuisstijl, maar ook een maritieme flair past zich goed aan bij de fotolijst Gaia. Als je van Scandinavisch houdt, kun je zijn Hygge-stijl met Gaia afronden. De gekozen foto, die moet worden ingelijst, kan daarom maritieme motieven bevatten met zeegeluid, flotsam en duinen, maar straalt ook veel gezelligheid uit in het Hygge-formaat. Gaia omlijst het motief discreet, meet 21 millimeter breed en 15 millimeter hoog, zodat het beeld eruit kan zien zoals de kunstenaar het heeft bedoeld.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Produktionszeit: 2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
La Petite Ophelie, 1875 maskerdans De zonen van de Salomon Lilith De Wasvrouwen van de nacht c.1861 Eiger, monnik en maagd in de ochtendzon Twee meisjes knuffelen elkaar Vaas met bloemen met een wasbak Onder de Sierra Nevada, Californië Illustratie door Gustave Dore voor Miltons Paradise Lost, Boek III, 739-741 Landschap met kerk en pad Allee in Overveen Vrouwelijk portret, 1928-32 The Gell of Death Pioenrozen en Kanarie (Shakuyaku, kanaari), uit een reeks zonder titel die bekend staat als Small Flowers

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Gaia (AT) Gaia (DE) Gaia (CH) Gaia (GB) Gaia (US) Gaia (IT) Gaia (FR) Gaia (ES) Gaia (RU) Gaia (HI) Gaia (ZH) Gaia (PT) Gaia (JP) Gaia (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl