Fotolijstjes Florina

Fotolijstjes "Florina"

Champagnerbronze • Breedte: 108mm • Hoogte: 56mm
De fotolijst "Florina" glanst na de beste barokke lijsttraditie in champagne-brons. Het brede en zeer gelaagde kaderprofiel met krijtbasis is bedekt met bladmetaal. De ingewikkeld bewerkte patina is onderstreept in het middengebied met lichte spikkels. Op de versiering zet een bronzen Patinierung speciale accenten. De uitgebreide sierbanden vormen geen doorlopende afdekking op de mijter. Dit doet niets af aan de algehele indruk van het prachtige barokke kader, maar geeft het individuele charme.
Florina 1
Florina 3
Florina 4
Florina 5
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Geschätzte Produktionszeit;
2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Polo-speler in Jenischpark, Hamburg, 1903 Ejiri in de provincie Suruga Het eiland van de doden Zonder titel (Marcella op gesneden Afrikaanse kruk met oven .... Comic oude cartoon oude vrouw, 1923. Elizabeth Winthrop Chanler (Mrs. John Jay Chapman) Pool in een harem Drei Grazien Malcesine aan het Gardameer Twee naakte jongens in de tuin van Wilhelm von Gloeden in Taormina Naakt meisje Allee in Overveen zondagse wandeling De Saltimbanques, 1874 Haven van Triëst

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Florina (AT) Florina (DE) Florina (CH) Florina (GB) Florina (US) Florina (IT) Florina (FR) Florina (ES) Florina (RU) Florina (HI) Florina (ZH) Florina (PT) Florina (JP) Florina (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl