Fotolijstjes Felicitas

Fotolijstjes "Felicitas"

Weiß • Breedte: 41mm • Hoogte: 36mm
Welke kunstliefhebber wil geen kers op de taart zetten met zijn favoriete foto? De fotolijst Filicitas maakt het mogelijk, omdat optisch op de lijst een kers op de andere rangschikt. Met een grootte van 41 millimeter breed en 36 millimeter hoog, kun je al honger krijgen naar meer. De ontwerpers van Filicitas hebben gekozen voor een prachtig crèmewit als keynote, dat een nieuw kader op de muur belooft. In de trendy Shabby-Chick werden schaafsporen verwerkt, die op het hele frame worden weergegeven als bruin doorschijnend hout. Dit effect werd vooral gekozen op de randen en hoeken, maar hier en daar op de strips vertoont het ook een houtstructuur in dezelfde kleur. De voor de hand liggende kers werd alleen door Filicitas bereikt door een perfecte kleurtoepassing. Kleine rondingen werden hier "geverfd", met verschillende nuances, zodat ze deze motorkapassociatie mogelijk maken. De vorm van het frame met een gebogen balk in het bovenste gedeelte versterkt het "heerlijke" effect.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
The Cannon Shot, c.1680 Paradise Lost: Fall of the rebel angels, Grootmoeder met drie kleinkinderen Sterrennacht Jeugdvrienden Vrouw met een kat, ca.1875 De Zwerver boven de Zee van Mist In the Room, 1890s Compositie, 1930 (wc en indische inkt) Bloeiende amandelboom Christus in Limbo Kruisende lijnen, 1923 Soft Hard (Soft Hard) 1927 Liggende vrouwelijke act met gespreide benen Vrouwelijk portret, 1928-32

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Felicitas (AT) Felicitas (DE) Felicitas (CH) Felicitas (GB) Felicitas (US) Felicitas (IT) Felicitas (FR) Felicitas (ES) Felicitas (RU) Felicitas (HI) Felicitas (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl