Fotolijstjes Emanuela

Fotolijstjes "Emanuela"

Oak-Maple-Veneer • Breedte: 61mm • Hoogte: 38mm
De fotolijst Emanuela, die allesbehalve houten is in het eikenfineer, zorgt voor een rustieke ambiance thuis. Met een vrij statige breedte van 61 millimeter en een hoogte van 38 millimeter brengt Emanuela een warme sfeer in de kamer, die het echte houten frame uitstraalt. De buitenkant van het frame begint met een smalle, eikleurige strook - die doet denken aan de populaire Sonoma Oak, omdat deze het karakter vertoont van de enigszins grijsachtig bruin. Een hoogtepunt is de daaropvolgende groef in de houten strook. Onspectaculair en toch met een flair, begrenst het de brede strook in esdoorn. Deze heldere esdoornhoutkleur, gecombineerd met de smalle eiken strook, maakt van Emanuela een helder, vriendelijk houten frame. Beide stroken tonen ook de korrel van elk geselecteerd voor hun kleur hout. Terwijl de esdoorn richel recht van boven naar beneden loopt, kijkt de eiken lies iets naar boven uit het frame. Het vormt dus zowel de kleur als de projectiehoek de conclusie van het frame Emanuela.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
De man met de gouden helm, c. 1650 De visie van de jonge Bartholomeus, 1889-90 De ontvoering van Europa Amandelbloesem De vernietiging van Sodom en Gomorrah Lucan zelfportret Een 'Shunga' (erotische) print: 'All Passion Spent - The Satisfied Woman', c.1855, (color woodblock) Naakt meisje Zomeravond op het strand van Skagen. De schilder en zijn vrouw. Maan stijgt boven de zee De geboorte van Venus De paarse middag kan transparant zijn Jonge tijger speelt met zijn moeder, 1830 De terugkeer van de kudde naar de schaapskooi Liggende vrouwelijke act met gespreide benen

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Emanuela (AT) Emanuela (DE) Emanuela (CH) Emanuela (GB) Emanuela (US) Emanuela (IT) Emanuela (FR) Emanuela (ES) Emanuela (RU) Emanuela (HI) Emanuela (ZH) Emanuela (PT) Emanuela (JP) Emanuela (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl