Fotolijstjes Dilara

Fotolijstjes "Dilara"

Gold • Breedte: 36mm • Hoogte: 38mm
De barokke fotolijst "Dilara" maakt indruk met zijn bijzonder schitterende gouden afwerking met een effectief spel van licht. Het echte houten frame met kalkbasis is ontworpen in het traditionele en klassieke barokke profiel en is handgemaakt met bladmetaal van hoge kwaliteit. Het oppervlak is licht gespikkeld voor een antieke toets, gepatineerd en tenslotte subtiel gewaxt. Dus hij schittert in het beste goud. Het uitzonderlijk mooie lijst siert een fijne, bijna filigraan versiering. Het brengt zijn pracht discreet naar boven en doet afstand van de barokke uitbundigheid. De delicate ornamenten op de rand en lip vallen op in stijl vanaf de bewegende onderkant van het middelste profielgebied. "Dilara" lijsten barokke schilderijen, kleine spiegels en menu's van luxe gastronomie even aantrekkelijk.
Dilara 1
Dilara 3
Dilara 4
Dilara 5
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
The Village Wedding, 1883 Korenveld met cipressen Paolo en Francesca Naakt meisje Een publiek bij Agrippa, 1875 William-Adolphe Bouguereau Portret van Jeanne Hebuterne in een grote hoed, ca.1918-19 De grote golf van Kanagawa Liggende vrouwelijke act met gespreide benen Nymphs The Fall of the Leaf, 1900 Het strand van Pourville, ondergaande zon, 1882 Dans in de Moulin de la Galette Cupido als Victor Diana en Endymion ontdekt door een Satyr, 1622-27

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Dilara (AT) Dilara (DE) Dilara (CH) Dilara (GB) Dilara (US) Dilara (IT) Dilara (FR) Dilara (ES) Dilara (RU) Dilara (HI) Dilara (ZH) Dilara (PT) Dilara (JP) Dilara (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl