Fotolijstjes Dilara

Fotolijstjes "Dilara"

Gold • Breedte: 36mm • Hoogte: 38mm
De barokke fotolijst "Dilara" maakt indruk met zijn bijzonder schitterende gouden afwerking met een effectief spel van licht. Het echte houten frame met kalkbasis is ontworpen in het traditionele en klassieke barokke profiel en is handgemaakt met bladmetaal van hoge kwaliteit. Het oppervlak is licht gespikkeld voor een antieke toets, gepatineerd en tenslotte subtiel gewaxt. Dus hij schittert in het beste goud. Het uitzonderlijk mooie lijst siert een fijne, bijna filigraan versiering. Het brengt zijn pracht discreet naar boven en doet afstand van de barokke uitbundigheid. De delicate ornamenten op de rand en lip vallen op in stijl vanaf de bewegende onderkant van het middelste profielgebied. "Dilara" lijsten barokke schilderijen, kleine spiegels en menu's van luxe gastronomie even aantrekkelijk.
Dilara 1
Dilara 3
Dilara 4
Dilara 5
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Produktionszeit: 2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Perrier-advertentie Gratis Curve to the Point - Begeleidend geluid van geometrische curven, 1925 (inkt op papier) Hell&39;s Fall of the Damned Zomeravond in Skagen, de kunstenaarsvrouw met een hond op het strand, 1892 vogel tuin Hypnose Fruitmand De droom Indruk, zonsopgang Samson en Delilah Man en vrouw, knuffel Voorgevel van de Grote Tempel van Aboo Simbel, Nubia, van &39;Egypte en Nubia&39;, lithografie van Louis Haghe, 1849 Samenstelling Q XX Bruidsreis in Hardanger Sint Michael verdrijft Lucifer en de opstandige engelen, 1622

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Dilara (AT) Dilara (DE) Dilara (CH) Dilara (GB) Dilara (US) Dilara (IT) Dilara (FR) Dilara (ES) Dilara (RU) Dilara (HI) Dilara (ZH) Dilara (PT) Dilara (JP) Dilara (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl