Fotolijstjes Cora

Fotolijstjes "Cora"

Elfenbein • Breedte: 39mm • Hoogte: 39mm
De schilderijlijst Cora is licht, vriendelijk en met een vleugje exotisme. De aanvankelijk grijze kalkrand van echt hout werd door Cora ivoor geschilderd. Dit zal een Afrikaanse wind door de kamers laten waaien wanneer Cora haar eigen muren omlijst als een woonaccessoire voor de favoriete kunstdruk. Hier zijn safarifoto's, landschappen uit de zuidelijke klimaten, maar ook portretten van dieren van het zwarte continent welkom om hun thuis te vinden. Wanneer een giraf, leeuw of olifant wordt versierd door Cora, zorgt de ivoren tint voor een unieke optische verbinding. Qua kleur was de toon direct afgestemd op het echte ivoor, het lichtbeige wordt afgewisseld met verschillende tinten in lichtbruin, heel fijn, maar met een effect. Verder is er een wit gebruikt, dat op verschillende plaatsen op het frame lijkt op een reflectie. Andere designaccenten zijn direct aan de framekanten van Cora te vinden. De ontwerpers kozen opnieuw voor een strakke witte en een donkerbruine tint. Beide worden met onregelmatige tussenpozen op de randen aangebracht, zodat ze bij combinatie op gerichte kleurschuring lijken en Cora een paar jaar ouder doen lijken. Dit geeft het frame een armoedig karakter, dat men graag naar zijn pand heeft verhuisd.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Produktionszeit: 2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Boarding scene onzekerheid Koppel met seks (wc op zijde) Over White II, 1923 The Fox, 1913 De waterlelievijver met de Japanse brug Paar dat liefde maakt in het maanlicht (wc op zijde) Fijne wind, heldere morgen Verkrachting van de Sabijnen The Almond Tree in Blossom, 1947 The Cannon Shot, c.1680 Dr. Mabuso (Kinoposter), 1922 (kleurenlithografie) Zelfportret met opstaande blote schouder, 1912 Liggend naakt Vissers tonen hun penis aan de keizerin en haar hof, aan een erotisch verhaal van vissers die zijn vergaan op een eiland bewoond door vrouwen (handgekleurde gravure)

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Cora (AT) Cora (DE) Cora (CH) Cora (GB) Cora (US) Cora (IT) Cora (FR) Cora (ES) Cora (RU) Cora (HI) Cora (ZH) Cora (PT) Cora (JP) Cora (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl