Fotolijstjes Caterina

Fotolijstjes "Caterina"

Gold • Serie: Louvre • Breedte: 41mm • Hoogte: 34mm
Een barok lijst zoals het in het boek staat - in dit geval liever, terwijl hij aan de muur hangt en zou moeten hangen - de fotolijst Caterina. Dit frame van echt hout fascineert met zijn barokke ontwerp en zijn gouden glanzende kleur op een donkere achtergrond. Met deze mix laat Caterina zien dat kunstafdrukken het waard zijn om naar behoren te worden ingelijst. Elk van de verschillende strips toont hier nobel in hun vorm. De buitenrand begint met kleine ornamenten die in een rij en ledematen zijn gerangschikt, die vrijwel zijn gemaakt als voor een frameafwerking. Een kleine vleugel die in de kamer uitsteekt, volgt deze met bloemrijke elementen. In beide gevallen zijn de gravures in briljant goud van de achtergrond vakkundig. Een iets bredere, afgeronde inkeping heeft een effect als oud goud en geeft het frame iets antiek. Een andere, in twee donkere lijnen omlijst gouden balk maakt opnieuw indruk door hun slanke ontwerp. Afronding van het frame van 41 millimeter breed en 34 millimeter hoog door een laatste bloemenstaaf.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Geschätzte Produktionszeit;
2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Een nieuwe en nauwkeurige kaart van de wereld, 1676 (handgekleurde print) Het treinstation, Redfern Jeugdvrienden Effect van de lente, Giverny, 1890 Stilleven met fruit, eekhoorn en distelvink tarwegebied Anjer, lelie, lelie, roos Apple boom Neumarkt in Dresden Een hoek van de tuin in Montgeron, 1876-7 Stilleven met mand, 1888-90 Uitzicht op Rouelles, 1858 Rosa Lumila Waterlelies, 1916-19 olieverf op doek detail van 161015 Eisenwalzwerk

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Caterina (AT) Caterina (DE) Caterina (CH) Caterina (GB) Caterina (US) Caterina (IT) Caterina (FR) Caterina (ES) Caterina (RU) Caterina (HI) Caterina (ZH) Caterina (PT) Caterina (JP) Caterina (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl