Fotolijstjes Angelika

Fotolijstjes "Angelika"

Silber, Champagner • Breedte: 25mm • Hoogte: 23mm
Angelika behoort tot de groep Italiaanse fotolijsten. Door in champagne en zilver in te kleuren, heeft het frame een subtiel en nobel effect op de kijker. Hij voert een upgrade uit van het tentoongestelde kunstwerk zonder op de voorgrond te treden. Angelika is een Italiaans echt houten frame met krijtbasis, dat werd bedekt door handwerk met bladmetaal. Het edele uiterlijk en de zachte glans van het beeld komen voort uit de groei van het oppervlak. Aan de binnenkant van het frame zitten fijne kralen. Ze omcirkelen het kunstwerk, dat is ingesloten in het kader. Het ontwerp van de fotolijst heeft bewust gekozen voor een lage framehoogte en -breedte. Samen met de elegante kleuren resulteert dit in een discreet effect op de kijker.
Angelika 1
Angelika 3
Angelika 4
Angelika 5
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Produktionszeit: 2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
De slaapkamer van Vincent in Arles Op een reis naar mooi platteland, 1892 Blad juni 1909 Kameraden, 1924 Liggend naakt Ridder, Dood en de Duivel, 1513 (kopergravure) The Fall of the Rebel Angels, 1562 Venus Red Tree Aquarel nr. 606 Liggende vrouwelijke act met gespreide benen Een maanverlichte laan, met twee geliefden bij een poort De schoolwandeling. 1872 Zomer in Murnau, 1908 Het eiland van de doden

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Angelika (AT) Angelika (DE) Angelika (CH) Angelika (GB) Angelika (US) Angelika (IT) Angelika (FR) Angelika (ES) Angelika (RU) Angelika (HI) Angelika (ZH) Angelika (PT) Angelika (JP) Angelika (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl