Fotolijstjes Allesandra

Fotolijstjes "Allesandra"

Satin Schwarz • Breedte: 32mm • Hoogte: 29mm
Kostbaar als een piano, de fotolijst Allesandra. Het frame van echt hout werkt vooral door zijn buitengewone kleuren - een satijnzwart, dat ongeëvenaard is in zijn klasse. Blijkbaar zacht, met een lichte glans brengt Allesandra het ontwerp uit. Het frame heeft een breedte van 32 millimeter en een hoogte van 29 millimeter. Naast het unieke kleurenschema overtuigt het frame Allesandra ook door zijn eenvoud. Bij de verwerking zat men op objectiviteit. Het hout wordt plat gehouden, rondt slechts licht af naar de afbeelding binnenin. De neutraliteit wordt behoorlijk beperkt door het satijnzwarte - hier ontwikkelt eerder de indruk van een waardevol accessoire in de eigen vier muren. Met Allesandra aan de muur toont de eigenaar een geselecteerde smaak. Het enige dat ontbreekt is het bijpassende motief van de foto of een foto. Zwart-witfoto's zijn in dit verband bijzonder effectief. Zo krijgen de afbeelding en het kader het prachtige karakter van een contactblad, zoals in goede oude fotolab-tijden.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Nimfen en Satyr Apple boom Gezicht op een stad in Marokko Tempera van Vassily Kandinsky (of Wassily Kandinski of Kandinskij, 1866-1944). 1904 Sun. Privé-verzameling van 67 x 99 cm Murnau, Huizen in de Obermarkt, 1908, door Wassily Kandinsky (1866-1944), olie op karton, 64x50 cm. Rusland, 20e eeuw. Reliëf van de rouwende Athena, c.460 (marmer) Sterrennacht Naakt meisje irissen De triomf van Venus The Carpet Merchant Regenseizoen in de tropen Cotopaxi Soft Hard (Soft Hard) 1927 Mooie prinses Uitzicht onder de Grand Portico, Philae, uit Egypte en Nubia, Vol.1

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Allesandra (AT) Allesandra (DE) Allesandra (CH) Allesandra (GB) Allesandra (US) Allesandra (IT) Allesandra (FR) Allesandra (ES) Allesandra (RU) Allesandra (HI) Allesandra (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl