Fotolijstjes Alina

Fotolijstjes "Alina"

Gold • Breedte: 44mm • Hoogte: 20mm
Een eenvoudigere gouden lijst is de fotolijst Alina. Dankzij de vorm en kleur kan het frame niet alleen met elk motief worden gecombineerd, maar is het ook een woonaccessoire dat harmonieus kan worden geïntegreerd. De afmetingen van Alina zijn 44 mm breed en 20 mm hoog. Het echte hout wordt verwerkt tot een vlak vlak, dat respectievelijk naar buiten en naar binnen van het frame is afgerond. Een rond ding is ook de kleurencombinatie van Alina. Over het algemeen schijnt hij door een helder geel goud. Verdeeld over het hele frame werden ook rode effecten opgenomen, voornamelijk op het frame parallel worden deze lijnen toegepast, hier een beetje dikker, daar een beetje dunner. En alsof de schilder met de hand was uitgegleden, geven een paar vastgelopen plekken dit frame een trendy gebruikte uitstraling. De rode delen zijn erg zacht in het kleurenschema van het frame. Het goud valt desondanks op en maakt Alina precies zo'n gouden frame met stijl.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Produktionszeit: 2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
The Dream of the Fishermans Wife Bloeiende voortuin Hylas en de nimfen Jurisprudenz 1903-1907 Portret van Jean Lannes (1769-1809) Hertog van Montebello, 1805-10 vrouw met een parel oorbel Het toilet van Salome Ludwigskirche in München The Blue Rigi: Lake of Lucerne - Sunrise, 1842 Zelfportret met handschoenen Paar dat liefde maakt in het maanlicht (wc op zijde) Hypnose Landschap met kerk en pad Stilleven met komkommers en tomaten The Lady from the Sea, 1896

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Alina (AT) Alina (DE) Alina (CH) Alina (GB) Alina (US) Alina (IT) Alina (FR) Alina (ES) Alina (RU) Alina (HI) Alina (ZH) Alina (PT) Alina (JP) Alina (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl