Wir sind weiterhin für Sie da und bearbeiten Ihre Bestellungen. - We are still there for you and your orders are being processed.

 door Unbekannt

Fotolijstjes "Alessia"

Teak-Braun • 49mm
De fotolijst Alessia maakt indruk met zijn warme houttinten en uitstekend bewerkte lijstwerk. Zorgvuldig gekleurd en gelakt, de natuurlijke gloed van donker hout ligt rond de kunstwerken. Een smal goudaccent voegt extra glans toe en accentueert het klassieke profiel. Het frame Alessia past discreet in levende werelden, die worden onderstreept door stijlvol meubilair. Tegelijkertijd harmonieert het hout in donker teak met natuurlijke kleuren en de flair van een landhuis. Klassieke landschapsmotieven worden het middelpunt met het Alessia-kader. De kunst van grote meesters krijgt met Alessia een omlijsting die discreet en ingetogen is. Er zijn motieven om te bekijken en te genieten waarmee de fotolijst Alessia kunst uit het verleden in huis haalt.
Alessia 1
Alessia 3
Alessia 4
Alessia 5
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken
  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Waterlelies, 1916-19 (zie ook detail 382331) De schommel Davos in de winter, 1923 Soft Hard (Soft Hard) 1927 Twee knuffelende vrouwen Liggend naakt Moonrise bij de zee irissen Kartuizer monniken in meditatie Mending the Sail, 1896 Seringen, grijs weer, 1872 Kruisende lijnen, 1923 Haboku-Sansui Landschap met een watermolen De dans van de Moulin Rouge: detail van een elegante vrouw in roze, 1889-90 (detail van 490)

Meisterdrucke Logo long

   Hausergasse 21
       9500 Villach, Austria
   +43 4242 25574
   office@meisterdrucke.com
Sociale media en talen
                   

Alessia (AT) Alessia (DE) Alessia (CH) Alessia (GB) Alessia (US)
Alessia (IT) Alessia (FR) Alessia (ES) Alessia (RU)
Alessia (HI) Alessia (PT)

Erfahrungen & Bewertungen zu Meisterdrucke
Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 21 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Alessia (AT) Alessia (DE) Alessia (CH) Alessia (GB) Alessia (US) Alessia (IT) Alessia (FR) Alessia (ES) Alessia (RU) Alessia (HI) Alessia (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl