Fotolijstjes Agata

Fotolijstjes "Agata"

White • Serie: Kidova • Breedte: 32mm • Hoogte: 21mm
De Agata decoratieve lijst maakt indruk met een vleugje Shabby-Chick. Terwijl de basistint van wit het hout siert, worden andere kleine accenten met donkerdere kleurtinten op het frame aangebracht, waardoor deze trendy stijl ontstaat. De armoedige stijl kenmerkt zich door de bijzondere structuur van de kleur. Het lijkt erop te zijn geverfd en vervolgens met fijne slijtage te zijn bewerkt, zodat het wit een glimp opvangt van het donkere hout eronder. Deze uitstekende filigrane lijnen vormen een heel bijzonder decor parallel aan het decoratieve frame. De bruine tinten harmoniëren zo goed met het wit dat de toeschouwer zeker twee keer wil kijken om erachter te komen of de lijnen penseelstreken zijn of het houten frame. Kunstafdrukken zullen een geschikte metgezel vinden in Agata, ongeacht of het gewenste kunstwerk lichte motieven of donkere afbeeldingen zijn. Als de geselecteerde print ook de bruine tinten en het prachtige wit van de decoratieve lijst laat zien, is er niets dat de harmonie van de foto en de lijst tegengaat. Agata past door zijn solide afmetingen ook harmonieus in elke ruimte, want met een breedte van 32 mm valt het frame op, maar niet te opdringerig.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Ridder, Dood en de Duivel, 1513 (kopergravure) De Boulevard Montmartre bij nacht Vrouwen van Tahiti, On the Beach, 1891 Venus bijgewoond door nimfen en cupido's, 1633 Vampire, 1893-1894, door Edvard Munch (1863-1944), olieverf op doek, 91x109 cm. Noorwegen, 19e eeuw. Fish Magic Gezicht op Dresden door Moonlight De ontmoeting van Antonius en Cleopatra De aankondiging, 1474-75 Dropping the Pilot ', Punch 29 maart 1890. Stilleven: vaas met korenbloemen en klaprozen, 1887 Ludovico de Varthema en de Sultana van Aden Het interieur van het Palm House, 1832-1833 Kruisende lijnen, 1923 Pelgrims bij Kirifuri-Waterval op Onderstel Kurokami in Provincie Shimotsuke

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Agata (AT) Agata (DE) Agata (CH) Agata (GB) Agata (US) Agata (IT) Agata (FR) Agata (ES) Agata (RU) Agata (HI) Agata (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl