Fotolijstjes Adelaide

Fotolijstjes "Adelaide"

Small Scoop - Silver • Breedte: 41mm • Hoogte: 31mm
Gemaakt van glanzend parelmoer, presenteert de fotolijst Adelaide zichzelf. De afmetingen zijn 41 mm breed en 31 mm hoog. Deze 31 millimeter vormen in het bovenste deel van het frame een laatste uitstekende staaf, die naar binnen over het gehele frame taps toeloopt. Hoewel er een klein vlak oppervlak in het middelste gedeelte is, volgt er weer een kleine toename. In de vorm van een klassiek kader met allround talent, toont het vooral zijn bijzonderheid in de speciale kleurstelling - aangezien het zilver op het echte houten frame wordt aangebracht, verleidt het de kijker om dit haptisch te willen waarnemen - net als een schaal verzameld van parelmoer. Het gladde, glanzende oppervlak glanst in een witachtig zilver. De kleur is zo aangebracht dat het fascineert met verschillende lichte en donkere tinten, maar ook - net als parelmoer - enigszins ongelijke golven die het uiterlijk van het frame bijzonder maken. Het mooie effect van Adelaide maakt dit frame tot het favoriete stuk in de woonkamer.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Produktionszeit: 2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
De koopman Georg Gisze Abstract paard, 1911 The Fox, 1913 The Milkmaid Kerk in Cassone De oorsprong van de wereld Boomgaard met rozen Nieuwjaarsgroet met drie heksen De lente De taart Heidense prinses. 1889 The Origin of the World, 1866 Avondmaal bij Emmaus Amandelbloesem Vrouwen van Tahiti, On the Beach, 1891

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Adelaide (AT) Adelaide (DE) Adelaide (CH) Adelaide (GB) Adelaide (US) Adelaide (IT) Adelaide (FR) Adelaide (ES) Adelaide (RU) Adelaide (HI) Adelaide (ZH) Adelaide (PT) Adelaide (JP) Adelaide (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl