Onze prijszetting


Wellicht zijn we allemaal al wel eens verrast geweest over de prijs van een product - vooral bij het vergelijken van gelijkaardige aanbieders en producten. Daarom willen we onze prijszetting heel duidelijk maken voor u. Dat is ook de reden dat u alle afzonderlijke factoren en aspecten zelf kan selecteren bij het kiezen van een afbeelding, en ziet u altijd duidelijk hoeveel elk ervan kost.
Zoals bij zo goed als alle goederen, zijn de productiekosten een combinatie van materiaalkosten en geïnvesteerde tijd. Daarbij komen mogelijk nog licentiekosten voor sommige jongere schilderijen.
We selecteren kwaliteitsvolle materialen met de grootste zorg en we printen met duurzame kleuren op echt canvas, de materiaalkosten zijn dus ook van de gepaste hoogte. We bieden echter ook fotopapier en gekleurd karton aan als alternatieven voor kunstliefhebbers met kleinere budgetten. Iedereen moet tenslotte van zijn of haar favoriete schilderij kunnen genieten. De houten kaders zijn een andere kostenfactor die we niet in handen hebben. We investeren telkens slechts zo veel werktijd als nodig voor een optimaal resultaat, want kunstafdrukken die zo dicht bij de originelen liggen als onze Meisterdrucke, kunnen enkel met de hand gemaakt worden. Elk van onze kunstreproducties wordt speciaal voor u gemaakt. Onze schattingen kunnen een beetje krap zijn omdat we goede kwaliteit willen aanbieden aan betaalbare prijzen, maa uiteindelijk moeten we ook genoeg aanrekenen voor onze werkuren om onze werknemers een leefbaar salaris uit te keren. Dat klinkt nogal voor de hand liggend. Maar zoals we allemaal weten, is dat niet meer het geval en daarom moet het hier benadrukt worden.
Wassily Kandinsky / Bewegung, Zusammensetzung mit einem blauen Hintergrund
Wassily Kandinsky / Bewegung, Zusammensetzung mit einem blauen Hintergrund
Profiel van een jonge verloofde (krijt, pen, inkt en waskleur op perkament) Drie witte hutten in Saintes-Maries Portret van een jonge vrouw, 1896-97 Francis I aan het sterfbed van Leonardo da Vinci, 1828 Zeegezicht in de buurt van Saintes-Maries-de-la-Mer Aan de paal, ca 1886, van Giovanni Segantini (1858-1899), olieverf op doek, 170x389 cm Gezicht op Dresden door Moonlight Sterrennacht Naakt meisje Caféterras, Forumplein, Arles, 1888 Waterlelies, 1916-19 (zie ook detail 382331) Blossoming Chestnut Branches, 1890 Een mistige nacht in Londen Cotopaxi Jong jong boompje met prop Sierra Nevada Portret van Elizabeth Throckmorton Soft Hard (Soft Hard) 1927 Homage to Goya, c.1895 (olie op kaart gemonteerd op canvas) Geel Rood Blauw Liggend vrouwelijk naakt Allee in Overveen Amazones met leeuwen, 1918 (olie op karton) The Birch Wood, 1903 zelfmoord


Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Meisterdrucke Österreich Meisterdrucke Deutschland Meisterdrucke Schweiz Meisterdrucke Great Britain Meisterdrucke United States Meisterdrucke Italia Meisterdrucke France Meisterdrucke España Meisterdrucke Россия Meisterdrucke भारत Meisterdrucke Português


(c) 2020 meisterdrucke.nl