De oorlog in Vlaanderen door Achille Beltrame

De oorlog in Vlaanderen

(The war in Flanders )

Achille Beltrame

Cartoons, komisch  ·  Kranten en illustraties
De oorlog in Vlaanderen door Achille Beltrame
Niet gedateerd   ·  colour lithograph  ·  34.97 Megapixel  ·  Afbeelding ID: 314005   ·  Private Collection / bridgemanimages.com
   Toevoegen aan favorieten
0 Beoordelingen
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Andere kunstafdrukken van Achille Beltrame
Terwijl Centraal- en West-India boos is op de opstand van Gandhi, een aardbeving Portugal! Portugal! Cavaleristen van de Servische voorhoede lanceren zichzelf in de zee, in Durres, geschreeuw, Lang leve de zee Koningin Victoria Engeland in haar doodsbed, omringd door zonen en Nepots Wat de dieven niet hadden verwacht De sprong in het huwelijk, een merkwaardige gewoonte van het dorp Alnmouth, Engeland Twintig jonge dames in het meer! De drama's van vuur Stukas van de zee Maan van mijnen in vliegtuig Bloedige strijd tussen Franse gendarmes en Andalusische zigeuners, in Lunel (Frankrijk) De straf van de Abessijnrovers Tegen de Ethiopische bandieten De terugtocht van de barbaren in Frankrijk Grieken op de vlucht voor Smyrna, Grieks-Turkse oorlog (1919-22) 1922
Andere motieven uit de categorie Kranten en illustraties
De Zenith of French Glory; The Pinnacle of Liberty. Religie, Gerechtigheid, Loyaliteit en alle Bugbears van Uenlightened Minds, Farewell !, pub. door Hannah Humphrey, 1793 De Britse missie naar Marokko, de grotten van Hercules, in de buurt van Tanger Portret van Charles-Francois Lebrun, hertog van Piacenza Een late aankomst Coles Patent Whipping Machine voor het kloppen van stoute jongens op school De lege stoel Discretie is het betere deel van Valor Weiland met ezel, geit en schaap De beroemde veldslag tussen Richard Humphreys en Daniel Mendoza, 9 januari 1788 BP's Vigil, een laatste blik om 's nachts in Mafeking De haven van toevlucht Terwijl Centraal- en West-India boos is op de opstand van Gandhi, een aardbeving The Golden Calf, van 'Le Petit Journal', 31 december 1892 De ramp in Afghanistan, uitzicht op Candahar en plaatsen op de route voor de versterkingen The Hare and The Frogs, uit een uitgave uit de late 19de eeuw van Fables de La Fontaine (houtgravure)
Staaltje van onze best verkochte werken
Pool in een harem Hypnose. 1904 (fotogravure) Een toren van blauwe paarden, 1913 De oorsprong van de wereld Korenveld met cipressen Vertrek van de Jenenser-studenten in de bevrijdingsoorlog De ontvoering van Europa De dans van de nimfen The Garden of Earthly Delights Amandelbloesem Vissers op zee Kaart van Atlantis, van 'Mundus Subterraneus', 1665-68 De Vladimirka-weg, 1892 The Dream of the Fishermans Wife De Velino boven de Cascade van Terni, 1826.

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Der Krieg in Flandern (AT) Der Krieg in Flandern (DE) Der Krieg in Flandern (CH) The war in Flanders  (GB) The war in Flanders  (US) La guerra nelle Fiandre (IT) La guerre en Flandre (FR) La guerra en Flandes (ES) Война во Фландрии (RU) फ़्लैंडर्स में युद्ध (HI) A guerra na Flandres (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl