Fotolijstjes Lilly

Fotolijstjes "Lilly"

Gold • Breedte: 64mm • Hoogte: 54mm
De prachtige fotolijst "Lilly" van Italiaans vakmanschap schittert in rijk goud. Het echte houtprofiel met bewegende krijtbodem is uitvoerig bedekt met goud in de Schabin-technologie. Het oppervlak is gepatineerd, gewaxt en subtiel gespikkeld voor een antieke look. De typische glans van de Schabin-techniek geeft het model zijn hoge kwaliteit. Het profiel in het veegontwerp heeft ook een extreem plastisch effect op de muur. "Lilly" voelt aan als barokke lijsten, maar ziet af van versieringen of ingrijpende ontwerpelementen. Het brede profiel in hoogwaardige goudglans ontplooit zijn eigen effect. Voor klassieke en barokke kunst is "Lilly" de ideale setting.
Lilly 1
Lilly 3
Lilly 4
Lilly 5
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk



 Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Kruisende lijnen, 1923 Een krans van bloemen De oorsprong van de wereld Naakt meisje Caféterras, Forumplein, Arles, 1888 JOB omhoog Wereldkaart voor dubbele hemisfeer, 1587 The Chocolate Girl La Belle Chocolatière de Vienne, c. 1745 The Violin, 1916 Portret van Pablo Picasso De gitarist Gezicht op Cagnes, ca.1924-25 De grote rode draak en de vrouw gekleed met de zon De waterlelievijver met de Japanse brug

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Lilly (AT) Lilly (DE) Lilly (CH) Lilly (GB) Lilly (US) Lilly (IT) Lilly (FR) Lilly (ES) Lilly (RU) Lilly (HI) Lilly (ZH) Lilly (PT) Lilly (JP) Lilly (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl