Fotolijstjes Jolie

Fotolijstjes "Jolie"

Gold mit Perlenkante • Serie: Pearl • Breedte: 22mm • Hoogte: 22mm
Voor het kleuren van de sierlijst Jolie is gekozen voor een sterk goud. Het goud is volledig aangebracht over het vierkant bewerkte frame van echt hout met de afmeting 22x22 mm. De ontwerpers zijn echter niet vergeten om speciale accenten in de kleur aan te brengen met andere elementen die het frame levendigheid en activiteit geven. Naast het heldere, intense goud werden er ook donkere tinten verwerkt. Deze lichte tinten zorgen voor de gewenste structuur die doet denken aan het hout in zijn oorspronkelijke vorm. Filigraan lijnen die parallel lopen aan het frame illustreren een mooie houtnerf. Als verdere ontwerpoptie werd een veegvorm zoals een dikke borstel aangegeven. Deze vervagingen verschijnen steeds met verschillende tussenpozen op de dikke houten strook. Dit verspreidt een natuurlijk karakter dat in het hele gouden frame past. Om het een verdere waardevermeerdering te geven, speelde men met kleine gouden bolletjes naar de binnenkant van het frame. Net als een parelsnoer zijn de kleine gouden klinknagels aan elkaar geregen zodat ze niet uit de lijn kunnen vallen. Deze ketting betekent een perfect einde van het frame, om de kijker van hieruit direct naar het motief te leiden dat er uiteindelijk in moet worden ingelijst.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Produktionszeit: 2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Kirchenallee in St. Georg, Hamburg (pastel op papier) De gitarist De verdrijving van de duivels uit Arezzo, 1297-99 Paar dat liefde maakt in het maanlicht (wc op zijde) Het heilige uur Het terras in Saint-Germain, lente De hand van de mens. The Tropics, 1910 De rozen van Heliogabalus De achterkant van 29 Hanbury Street, de moordsite van Annie Chapman door Jack the Ripper, 1888, Portret van Jeanne Hebuterne in een grote hoed, ca.1918-19 Oude vrouw met een mand met kolen Kruisende lijnen, 1923 Fruittaarten, 1882 Hypnose

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Jolie (AT) Jolie (DE) Jolie (CH) Jolie (GB) Jolie (US) Jolie (IT) Jolie (FR) Jolie (ES) Jolie (RU) Jolie (HI) Jolie (ZH) Jolie (PT) Jolie (JP) Jolie (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl