Wir sind weiterhin für Sie da und bearbeiten Ihre Bestellungen. - We are still there for you and your orders are being processed.

 door Unbekannt

Fotolijstjes "Giorgia"

wenge-silber • 45mm
"Giorgia" geeft een lijst van kunstwerken met de natuurlijke charme van een houten frame. Het oppervlak glanst in een zijdeachtige koffiebruin dat de warmte en het huis van wengehout brengt. Een perfect gebosseleerde houtstructuur onderstreept de hoogwaardige uitstraling. De combinatie met een zilverkleurig profiel ziet er stijlvol uit en vangt de contrasten van foto's en afbeeldingen en stelt subtiele accenten. Rechte lijnen doen denken aan de klassieke kunstperiode en komen overeen met het verlangen naar eenvoud en natuurlijkheid. Het donkere hout, met zijn bijna zwarte indruk, kan de wereld van art-deco benadrukken zonder scherpe lijnen de woonkamer in te brengen.
Giorgia 1
Giorgia 3
Giorgia 4
Giorgia 5
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken
  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Kruisende lijnen, 1923 Jonge haas The Waterlily Pond, 1904 Moonrise bij de zee Gebied van klaprozen, 1907 olie op canvas Peace - Burial at Sea De discipelen Petrus en Johannes Rennen naar het graf op de ochtend van de opstanding, ca.1898 Snap de zweep, 1872 Zelfportret met Physalis Naakt in achtergrondverlichting, of De Eau de Cologne, 1908-09 masturbatie Vesuvius in Uitbarsting De oorsprong van de wereld Compositie met groot rood vlak, geel, zwart, grijs en blauw, 1921 Portret van de Baker, Terentius Neo en zijn vrouw, vanuit het atrium van een huis in Pompeii, 1e eeuw na Christus (fresco op gips)

Meisterdrucke Logo long

   Hausergasse 21
       9500 Villach, Austria
   +43 4242 25574
   office@meisterdrucke.com
Sociale media en talen
                   

Giorgia (AT) Giorgia (DE) Giorgia (CH) Giorgia (GB) Giorgia (US)
Giorgia (IT) Giorgia (FR) Giorgia (ES) Giorgia (RU)
Giorgia (HI) Giorgia (PT)

Erfahrungen & Bewertungen zu Meisterdrucke
Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 21 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Giorgia (AT) Giorgia (DE) Giorgia (CH) Giorgia (GB) Giorgia (US) Giorgia (IT) Giorgia (FR) Giorgia (ES) Giorgia (RU) Giorgia (HI) Giorgia (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl