Fotolijstjes Vanna

Fotolijstjes "Vanna"

Schwarz • Serie: Carbon • Breedte: 64mm • Hoogte: 38mm
Een luxe damestas, een hoogwaardige lederen riem, de coolste cowboylaarzen aller tijden - het is niet alles, het is eerder de fotolijst Vanna, waarvan het ongewone uiterlijk suggereert dat dit slangenhuid is. Vanna is een echt houten frame met een hoogte van 38 millimeter en een breedte van 64 millimeter. De enkele houten strook is haaks gemaakt, waarbij zowel het boven- als het bovenaanzicht zijn verwerkt in de kleur zwart. Aan de binnenkant van het beeld blijft een smalle balk lopen, die naar binnen valt. Deze heeft een zilverkleurige verf gekregen, waarin de houtnerf is verwerkt. De rest van het frame Vanna heeft echter het genoemde slangeffect - het oppervlak is ontwikkeld door de ontwerpers als de huid van een python. Over dit effect werd een hoogglans zwart aangebracht, dat werd aangevuld met een paar spellen in zilver, die gelijk is aan de kleur van de binnenste houten strip. Hierdoor ziet Vanna er in het algemeen nog helderder uit, wat de nobele "slangenlook" ten goede komt.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
The Garden at Giverny, 1900 Maan stijgt boven de zee Vrouw in zwarte jurk (olie) Korenveld met cipressen Mooie prinses The Garden of Earthly Delights Waterlelies, 1916-19 (zie ook detail 382331) Paxos, Corfu, 2006 Limone, Gardameer, Italië, 2003 De ingang van het Canal Grande, Venetië The Blue Rigi: Lake of Lucerne - Sunrise, 1842 The Deluge De Zwerver boven de Zee van Mist 'August Blue', 1896 Sterrennacht

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Vanna (AT) Vanna (DE) Vanna (CH) Vanna (GB) Vanna (US) Vanna (IT) Vanna (FR) Vanna (ES) Vanna (RU) Vanna (HI) Vanna (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl