Wir sind weiterhin für Sie da und bearbeiten Ihre Bestellungen. - We are still there for you and your orders are being processed.

 door Unbekannt

Fotolijstjes "Roberta"

Weiß • 69mm
Als twee fotolijsten in één - dit is het frame Roberta, een beetje als klein en groot, als moeder en kind. Hoewel de twee stroken van dit echte houten frame er hetzelfde uitzien, maar verschillen in hun grootte of in hun breedte. In zijn geheel is het Roberta-frame 69 millimeter breed en 30 millimeter hoog. Terwijl de "moeder", de brede buitenste balk, als een vleugel aan de bovenkant uitsteekt en in een lichte bocht taps toeloopt, vormt het "kind" de conclusie van het interieur, met een lichte helling naar binnen. Het hele frame Roberta wordt bewaard in een puur wit, met een mat oppervlak en licht gewreven aan de randen. Hier is de lichtbruine ondertoon gemakkelijk te zien, bijna als een zonnig geel. En precies dit kleuraccent scheidt de kleine en de grote balk van elkaar. Zowel de scheidslijn tussen hen schijnt in de nuance als de bovenrand van de "moeder" en de onderrand van het "kind".
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken
  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Amandelbloesem Jonge haas Stilleven met uien, ca.1896 Dood van de Gezegende Ludovica Albertoni, uit de Altieri-kapel, 1674 (marmer) Kruisende lijnen, 1923 Vesuvius in Uitbarsting Ridder, Dood en de Duivel, 1513 Malcesine aan het Gardameer Slaap en zijn halfbroer dood Gezicht op Cagnes, ca.1924-25 Moonlit Street Scene, 1882 Larvik door Moonlight Aardappelplanters Twee snijden zonnebloemen Kaart van Atlantis, van 'Mundus Subterraneus', 1665-68

Meisterdrucke Logo long

   Hausergasse 21
       9500 Villach, Austria
   +43 4242 25574
   office@meisterdrucke.com
Sociale media en talen
                   

Roberta (AT) Roberta (DE) Roberta (CH) Roberta (GB) Roberta (US)
Roberta (IT) Roberta (FR) Roberta (ES) Roberta (RU)
Roberta (HI) Roberta (PT)

Erfahrungen & Bewertungen zu Meisterdrucke
Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 21 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Roberta (AT) Roberta (DE) Roberta (CH) Roberta (GB) Roberta (US) Roberta (IT) Roberta (FR) Roberta (ES) Roberta (RU) Roberta (HI) Roberta (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl