Fotolijstjes Nives

Fotolijstjes "Nives"

Gold • Breedte: 55mm • Hoogte: 37mm
De nobele fotolijst "Nives" is een prachtig model uit de Italiaanse productie. Het brede profiel van het echte houten frame met kalkbasis is van hoge kwaliteit verijdeld en aantrekkelijk gepatineerd. Het licht naar buiten gekromde buitenprofiel glanst diep goud. Fijne lijnen die bijna op antieke scheuren lijken, geven het frame een subtiel antiek tintje. Het passe-partout-effect met textielstructuur voegt een vriendelijk accent toe en maakt de hoogwaardige indruk compleet. De hoge buitenrand met een lichte binnenkromming tilt het frame uit de muur. De smalle binnenrand in goud neemt de inkleuring van het buitenprofiel weer op. "Nives" is veelzijdig en geschikt voor klassieke landschapsschilderijen en portretten.
Nives 1
Nives 3
Nives 4
Nives 5
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Geschätzte Produktionszeit;
2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Postkantoor Spaarbank, Wenen, ontwerp met detail van de gevel, ca.1904-06 (kleurpotlood) Gedeelte van het manuscript van de Sonate van Beethoven in A, Opus 101 (pen en inkt) Golgotha of, De weg naar Calvarie, 1889 The Climax, illustratie van &39;Salome&39; van Oscar Wilde, 1893 (lijnblokdruk) De discipelen Petrus en Johannes Rennen naar het graf op de ochtend van de opstanding, ca.1898 Kojima Takanori Een gedicht over een kersenboom schrijven, uit de prentenserie &39;Pictures of Flowers of Japan&39;, 1895 (houtsnede) Napoleon De Alpen oversteken op 20 mei 1800 Twee knuffelende vrouwen Napoleon over de Alpen Japanse afdruk Breaking Waves, Edo Period, 1847 (inkt en kleur op zijde) Gezegend Ludovica Albertoni, 1674 (marmer) Shinshū Suwa-ko De grote golf van Kanagawa Zelfportret in zijn Atelier, ca.1884

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Nives (AT) Nives (DE) Nives (CH) Nives (GB) Nives (US) Nives (IT) Nives (FR) Nives (ES) Nives (RU) Nives (HI) Nives (ZH) Nives (PT) Nives (JP) Nives (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl