Fotolijstjes Mathilda

Fotolijstjes "Mathilda"

Anthrazit • Serie: Ambiente 2 • Breedte: 66mm • Hoogte: 32mm
Met Mathilda hebben de ontwerpers een decoratieve lijst gecreëerd die een bijzonder aantrekkelijk antiek karakter heeft gekregen. Dat lukte enerzijds door de vorm, maar vooral door de kleur antraciet, die tot antiek is afgewerkt met een verscheidenheid aan verschillende designelementen. Alsof Mathilda al enkele jaren in een nobele galerie hangt, mag de eigenaar van deze lijst zich gelukkig prijzen dat hij met Mathilda een echte eyecatcher heeft uitgekozen voor zijn favoriete foto. Het antraciet met zijn vele verschillende tinten zorgt voor een mooi samenspel van witte, grijze en zwarte tinten. Het zwart-witte ensemble begint met witte dubbele stroken aan de buitenrand van het frame. Omdat deze op hun beurt zijn voorzien van zwarte lijnen, komt een scherp contrast op een zeer smalle balk in het spel, wat het Mathilda-frame zelf lijkt te omlijsten. De dikke hoofdstang die erop aansluit, is voorzien van een kleurverloop dat aan de buitenkant donker begint en aan de binnenkant wit wordt. De binnenste balk, die bijna in effen zwart verschijnt, wordt bovendien vergezeld door die contrastrijke dubbele balken boven en onder. Met verdere accenten kreeg Mathilda een antiek uiterlijk - de ingebouwde craquelures doen denken aan die scheuren in olieverfschilderijen en geven een waardevol uiterlijk.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Geschätzte Produktionszeit;
2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
De waterlelievijver Portret van Madame Rimsky-Korsakov (1833-78) Nee Varvara Dmitrievna Mergassov, 1864 The Purple Stocking Gitaar en klarinet, 1920 De omhelzing. Schilderij van Egon Schiele Baai van Cannes, ca.1937 Portret van Ambrogio Spinola Malcesine aan het Gardameer Hoofd van een boerenmeisje, ca.1880 Kaart van de Slag bij Trafalgar, uitgegeven door William Blackwood and Sons, Edinburgh und London, 1848 (handgekleurde gravure) Palmbomen bij Le Cannet, 1924 Blond meisje haar haar kammen, 1894 Geel, rood, blauw omhoog Kleine zeemeermin, door Hans Christian Andersen (1805-75)

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Mathilda (AT) Mathilda (DE) Mathilda (CH) Mathilda (GB) Mathilda (US) Mathilda (IT) Mathilda (FR) Mathilda (ES) Mathilda (RU) Mathilda (HI) Mathilda (ZH) Mathilda (PT) Mathilda (JP) Mathilda (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl