Fotolijstjes Magdalena

Fotolijstjes "Magdalena"

Antikgold • Breedte: 108mm • Hoogte: 56mm
De rijkelijk ontworpen fotolijst "Magdalena" in barokstijl maakt indruk met zijn versiering op een breed kaderprofiel. Het hoogwaardige frame van echt hout met een kalkbodem is met de hand bedekt met bladgoud metaal. De uitgebreide patina met prachtige lichteffecten krijgt een speciale expressie door een lichte mottling met antiek uiterlijk. De fraai bewerkte ornamenten van het buitenste profielgebied benadrukken de nogal volumineuze vorm van het middenprofiel. Het frame krijgt zo een meerlagig, plastic effect. Tegen de opnieuw fijn gesierde lip begrenst het gladde, vastgehouden middenvlak. "Magdalena" is een uitstekende aanvulling op meubels in barokstijl. Het model kan ook prachtig worden gebruikt om buitengewone contrasten te creëren in een modern interieurontwerp.
Magdalena 1
Magdalena 3
Magdalena 4
Magdalena 5
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
De geboorte van Venus De dans van Apollo met de muzen Heilige Drie-eenheid (Troitsa) De Goden van Olympus, trompe l'oeil plafond van de Sala dei Giganti, 1528 De oorsprong van de wereld Portret van Claude Monet (1840-1926) 1867 Kubistische lelies Het Hof van de Harem The Coronation of the Virgin (tempera on panel) De taart Dame met een hoed en een verenboa, door Gustav Klimt (1862-1918). Op Hiddensee Grijs landschap met heide kanaal Zelfportret, 1889 Blond meisje haar haar kammen, 1894

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Magdalena (AT) Magdalena (DE) Magdalena (CH) Magdalena (GB) Magdalena (US) Magdalena (IT) Magdalena (FR) Magdalena (ES) Magdalena (RU) Magdalena (HI) Magdalena (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl