Fotolijstjes Leda

Fotolijstjes "Leda"

Schwarzbraun mit Platinkante • Breedte: 61mm • Hoogte: 37mm
Zwartbruin is niet alleen de hazelnoot, zwartbruin is ook de fotolijst Leda. En het is met deze kleur dat deze fotolijst in koloniale stijl kan worden gecombineerd met de reeks meubels en accessoires. Het frame van echt hout is uitgerust met het donkere hout op een breedte van 61 millimeter en in hoogte tot 37 millimeter. Het donkere hout glanst tot een hoogglans en is verspreid over het frame met af en toe effecten op antiek geknipt. De licht naar binnen gebogen middenbalk vertoont kleine, heldere punten die afstoting in het bos simuleren. Op zijn beurt werd aantoonbare houtschuring opgenomen in de drie smalle buitenste lijstwerk, bij de hoekranden flitsen hier lichtbruine vlekken. Voor deze oude meid hebben de ontwerpers een platina-rand aan de binnenkant van de fotolijst aangebracht, waardoor Leda een klassieke uitstraling heeft. De smalle platinastrook verschilt in zijn lichte kleur van de rest van het frame en vertoont een filigraanstructuur in het hout. Dit geeft de platina rand een vleugje edel metaal, wat erg goed is voor het frame Leda.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Cupido als Victor Diana en Endymion ontdekt door een Satyr, 1622-27 Ridder, Dood en de Duivel, 1513 Paradise Lost: Fall of the rebel angels, Koor van de paradijsengelen The Birch Wood, 1903 Herten en dieren bij de drankjes Caféterras, Forumplein, Arles, 1888 Een leeuwenkop Zelfportret, geeuwen Sterrennacht Zeegezicht in de buurt van Saintes-Maries-de-la-Mer Pompeius bad Manolas Stilleven met mand, 1888-90

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Leda (AT) Leda (DE) Leda (CH) Leda (GB) Leda (US) Leda (IT) Leda (FR) Leda (ES) Leda (RU) Leda (HI) Leda (ZH) Leda (PT) Leda (JP) Leda (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl