Fotolijstjes Giuditta

Fotolijstjes "Giuditta"

Schwarz • Breedte: 100mm • Hoogte: 65mm
Het ontwerp van de fotolijst Giuditta ziet er bijna uit als een charme - hoewel dit een zwart kader is, werkt het bijna "kleurrijk" dankzij de vakkundig toegepaste effecten. Kleurrijk in de zin van natuurlijke kleuren - hier spelen zwart, grijs en wit als een ondersteunende rol als verschillende tinten bruin tot een zonnig geel. De primer is licht zwart, die wordt aangebracht zodat een prachtige houtnerf doorschijnt en het frame zijn aardse houtkarakter geeft. In dit gedeelte van de houtnerf is met een groot verloop gewerkt, waarin verschillende zwarte, grijze en witte tinten in elkaar overvloeien en dus Giuditta er zo "kleurrijk" uitziet. Een lichtbruin is weer zichtbaar op de hoeken en randen, waar de makers hebben gewerkt met armoedige schurende effecten om het frame een bepaald iets te geven. Dit wordt verder versterkt door gele patronen die eruit zien als krijt geschilderd in de structuur, geschilderd op een zwarte leisteen. Als dat geen kleurrijk zwart kader is!
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Geschätzte Produktionszeit;
2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Apen die reiken naar de maan, Edo-periode (1603-1867) (inkt op papier) De kliffen bij Etretat Newhaven Harbor Liggende vrouwelijke act met gespreide benen Kruisende lijnen, 1923 Pinkie bladerdeeg Bloem van het leven Vissers op zee Gitaar en klarinet, 1920 Psyche nieuw leven ingeblazen door de kus van Cupido 1787 (marmer) (voor details zie 27638) (zie ook 154097) Slaapmoeder, 1883 De grote golf van Kanagawa Zwervende schaduwen De ambassadeurs Portret van een onbekende man, 1524

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Giuditta (AT) Giuditta (DE) Giuditta (CH) Giuditta (GB) Giuditta (US) Giuditta (IT) Giuditta (FR) Giuditta (ES) Giuditta (RU) Giuditta (HI) Giuditta (ZH) Giuditta (PT) Giuditta (JP) Giuditta (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl