Wir sind weiterhin für Sie da und bearbeiten Ihre Bestellungen. - We are still there for you and your orders are being processed.

 door Unbekannt

Fotolijstjes "Germana"

Schwarz • 42mm
Het waarschijnlijk meest intense zwart, dat de ontwerpers in hun kleurenpalet konden vinden, werd vakkundig verdeeld over de fotolijst Germana. Dit frame van echt hout heeft een afmeting van 41 millimeter hoog en 42 millimeter breed, dus komt bijna vierkant. Het grove zwart werd verdeeld over de metingen - zonder franje, zonder structuur, zelfs zonder houtnerf. Zwart als de nacht is Germana en betoverd door deze klassieke manier waarop de kijker en het beeld zelf moeten worden ingelijst. Germana heeft geen verdere ontwerpelementen nodig en kan dus worden gebruikt als een universele fotolijst om enkele van de favoriete motieven voor een geschikte rand voor te bereiden. Degenen die graag foto's in kleur, in zwart en wit, maar ook in sepia in de vier muren brengen, zullen blij zijn met het aanpassingsvermogen van Germana. Bijna als een contactvel van analoge fotografie, werkt het houten frame hier. Maar ook in schilderijen in olie, acryl, aquarel, in krijt, houtskool of inkt krijg je met Germana de juiste partner.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken
  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Regatta op het Canal Grande ter ere van Frederik IV, koning van Denemarken Het eiland van de doden De dans van Apollo met de muzen Jeanne d'Arc, 1879 The Oostzijdse Molen by night oktober Liggende vrouwelijke act met gespreide benen Vaas met rozen Studie voor 'Washing Hands', 1865 Lucretia The Bubble Boy Indruk: Sunrise, 1872 De val van de titanen Nymphs The Seasons: Summer, 1896

Meisterdrucke Logo long

   Hausergasse 21
       9500 Villach, Austria
   +43 4242 25574
   office@meisterdrucke.com
Sociale media en talen
                   

Germana (AT) Germana (DE) Germana (CH) Germana (GB) Germana (US)
Germana (IT) Germana (FR) Germana (ES) Germana (RU)
Germana (HI) Germana (PT)

Erfahrungen & Bewertungen zu Meisterdrucke
Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 21 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Germana (AT) Germana (DE) Germana (CH) Germana (GB) Germana (US) Germana (IT) Germana (FR) Germana (ES) Germana (RU) Germana (HI) Germana (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl