Fotolijstjes Carmela

Fotolijstjes "Carmela"

Weiß • Serie: Sevilla • Breedte: 57mm • Hoogte: 37mm
De fotolijst Carmela bewijst dat een fotolijst niet alleen het kader van een afbeelding moet zijn, maar zelfs een klein kunstwerk kan zijn. Dit frame van echt hout is 57 mm breed en 37 mm hoog. De breedte komt overeen met de afmetingen van het bovenste tot het onderste frameeinde en de hoogte betekent het framedeel, dat uit de muur in de kamer steekt. Bij Carmela is dit een omhoog gebogen vleugel die het grootste deel van de hoogte uitmaakt. Dit wordt gevolgd door een naar binnen uitpuilend oppervlak, voordat het ondereinde naar buiten zwaait. In dit sterrenbeeld is Carmela bedekt met een witte, die doet denken aan een winterse weg. De witte sneeuw lijkt langer te liggen en wordt geanimeerd door vele grijze kleurfacetten. Naar het bruinachtige geluid gaat hier en daar en krijgt door af en toe aangebrachte punten in het zwart een winterse straatatmosfeer. Het moet hier niet worden besprenkeld - omdat deze kleurenmix de kunstliefhebber fascineert.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Geschätzte Produktionszeit;
2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Twee knuffelende vrouwen Napoleon over de Alpen Gedeelte van het manuscript van de Sonate van Beethoven in A, Opus 101 (pen en inkt) Japanse afdruk Breaking Waves, Edo Period, 1847 (inkt en kleur op zijde) Gezegend Ludovica Albertoni, 1674 (marmer) Shinshū Suwa-ko Golgotha of, De weg naar Calvarie, 1889 The Climax, illustratie van &39;Salome&39; van Oscar Wilde, 1893 (lijnblokdruk) De grote golf van Kanagawa Kojima Takanori Een gedicht over een kersenboom schrijven, uit de prentenserie &39;Pictures of Flowers of Japan&39;, 1895 (houtsnede) De discipelen Petrus en Johannes Rennen naar het graf op de ochtend van de opstanding, ca.1898 Zelfportret in zijn Atelier, ca.1884 Landschap in Krumau Jnhomerim River

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Carmela (AT) Carmela (DE) Carmela (CH) Carmela (GB) Carmela (US) Carmela (IT) Carmela (FR) Carmela (ES) Carmela (RU) Carmela (HI) Carmela (ZH) Carmela (PT) Carmela (JP) Carmela (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl