FineArt Photo baryte

Hahnemühle Gloss Baryta

Sinds de uitvinding van de fotografie in de 19e eeuw is barietpapier een van de klassieke fotopapier geworden. Het grotendeels cellulosebasispapier is voorzien van een laag baryte, die onder andere wordt aangebracht voor het egaliseren. Dit wordt gevolgd door een lichtgevoelige emulsie van gelatine en zilverbromide, vervolgens weer een laag gelatine. Baryta-papier was lange tijd het fotopapier bij uitstek voor zwart-witfotografie. Een uitgebreide belichtingsprocedure in de donkere kamer en de daaropvolgende, enorm tijdrovende wassing en daaropvolgende droging laten elk Barytpapierabzug zelf tot op heden een schat worden. Baryta-papier heeft zelfs de hoogste duurzaamheid van alle fotografische papiersoorten en is daarom het voorkeursmedium voor archiefopnamen.
Met de verbeterde coatingformule is de glanzende Hahnemühle Photo Gloss Baryta 320 een papier dat geschikt is voor alle kunstafdrukken. Het heeft een niet helemaal puur wit, voorzien van een subtiele natuurlijke tint. Zuurvrij en gemaakt van 100% α-cellulose, het voldoet aan de eisen van ISO 9706 gecertificeerde verouderingsbestendigheid. Met zijn enorme detailscherpte, de grote kleurruimte, een bijzonder homogeen oppervlak en een glans tussen kroonluchter en hoogglans is het precies het juiste ding voor de vrienden van de klassieke fotografie. Omdat het de eigenschappen van een zeer hoogwaardige baryte-doos uit het tijdperk van analoge fotografie beschikbaar maakt voor afdrukken in fine art.
De Hahnemühle Photo Gloss Baryta 320 zorgt voor uitstekende afdrukresultaten; Het resultaat is hoge resolutie afbeeldingen in uitzonderlijke kwaliteit. Deze unieke verschijning is het resultaat van een hoge mate van professionaliteit en jarenlange ervaring van het traditionele bedrijf Hahnemühle.

FineArt Photo baryte (Hahnemühle Gloss Baryta) 1
FineArt Photo baryte (Hahnemühle Gloss Baryta) 2
FineArt Photo baryte (Hahnemühle Gloss Baryta) 3
FineArt Photo baryte (Hahnemühle Gloss Baryta) 4
FineArt Photo baryte (Hahnemühle Gloss Baryta) 5
FineArt Photo baryte (Hahnemühle Gloss Baryta) 6
Caféterras, Forumplein, Arles, 1888 Dood en leven, c.1911 Eisenwalzwerk De oorsprong van de wereld Marie-Antoinette van Lorraine-Habsburg, koningin van Frankrijk en haar kinderen The Garden of Earthly Delights Naakt meisje Korenveld met cipressen Geel Rood Blauw Moonrise bij de zee De oogsters Liggende vrouw Portret van Armand Roulin, 1888 Een avond in de oudheid, 1908 The Songs of the Night De Boulevard Montmartre bij nacht Geel, rood, blauw Soft Hard (Soft Hard) 1927 Venus in de grot Gevleugeld altaar met het laatste oordeel Zittende act Stilleven met bloemen Geboorte van Venus Man en vrouw, knuffel Mending the Sail, 1896


Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Meisterdrucke Österreich Meisterdrucke Deutschland Meisterdrucke Schweiz Meisterdrucke Great Britain Meisterdrucke United States Meisterdrucke Italia Meisterdrucke France Meisterdrucke España Meisterdrucke Россия Meisterdrucke भारत Meisterdrucke Português


(c) 2020 meisterdrucke.nl