Frontispice voor werken van Galileo Galilei door Stefano della Bella

Frontispice voor werken van Galileo Galilei

(Frontispiece for Opere de Galileo Galilei)

Stefano della Bella

Niet geclassificeerde kunstenaars
Frontispice voor werken van Galileo Galilei door Stefano della Bella
1656   ·  Gravur  ·  4.18 Megapixel  ·  Afbeelding ID: 1518
   Toevoegen aan favorieten
0 Beoordelingen
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Andere kunstafdrukken van Stefano della Bella
Reproductie van ets uit Set of Five Deaths, door Stefano della Bella, 1906. Boreas en Oreithyia, uit Game of Mythology Jeu de la Mythologie, 1644. Jupiter en Calisto, uit Game of Mythology Jeu de la Mythologie, 1644. De vrouw van de Satyr, 1656 Frontispice voor werken van Galileo Galilei De dood op het slagveld, tussen 1640 en 1650 Verzameling van verschillende grillen en nieuwe ontwerpen van cartouches en ornamenten: nr.5. Hongaarse ruiter die naar rechts rijdt, andere ruiters op de achtergrond, een circu ..., ca. 1651. Venus, uit Game of Mythology Game of Mythology, 1644. Twee ruiters dalen een heuvel in het midden af, volgen een andere man te voet, een kasteel in de ..., ca. 1641. De vier elementen: Aqua. De vier elementen: Terra. Het vooruitzicht van de Pont Neuf in Parijs Frontispice van de dialoog over de twee belangrijkste wereldsystemen door Galileo Galilei, 1632 Plaat 19: een ruiter die zijn paard laat drinken uit een bekken van een fontein links, nog een h ..., ca. 1646.
Staaltje van onze best verkochte werken
Marie Kroyer ging zitten in de strandstoel in de tuin bij het huis van mevrouw Bendsens Portret van een dame Baron Alfred von Berger, 1905 De brug van Langlois in Arles met wasvrouwen zelfmoord Oude huizen in Krumlov Gondel in Venetië The Mother, 1906 (pastel op papier) In de wintertuin, 1879 The Dream of the Fishermans Wife Portret van een jong meisje met bloemen, ca.1490 Een 'Shunga' (erotische afdruk), van 'Manpoku Wago-Jin': liefhebbers en een wijnpot, 1821, (kleurhoutblok) Sterrennacht De oorsprong van de wereld Paar dat liefde maakt in het maanlicht (wc op zijde)

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Frontispiz für Opere de Galileo Galilei (AT) Frontispiz für Opere de Galileo Galilei (DE) Frontispiz für Opere de Galileo Galilei (CH) Frontispiece for Opere de Galileo Galilei (GB) Frontispiece for Opere de Galileo Galilei (US) Frontispiece for Opere de Galileo Galilei (IT) Frontispice pour les œuvres de Galilée Galilée (FR) Frontispicio para Obras de Galileo Galilei (ES) Фронтиспис для произведений Галилея Галилея (RU) गैलीलियो गैलीली द्वारा वर्क्स के लिए फ्रंटस्पाइवल (HI) Galileo Galilei的作品主题 (ZH) Frontispício para obras de Galileo Galilei (PT) Opere de Galileo Galileiの口絵 (JP) Frontispiece لـ Opere de Galileo Galilei (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl