Zelfportret door Jean Gabriel Eynard

Zelfportret

(Self-Portrait)

Jean Gabriel Eynard

Fotografie
Zelfportret door Jean Gabriel Eynard
1850   ·    ·  14.05 Megapixel  ·  Afbeelding ID: 15807
   Toevoegen aan favorieten
0 Beoordelingen
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Bildschärfe
PERFEKT

Geschätzte Produktionszeit;
2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Andere kunstafdrukken van Jean Gabriel Eynard
(Achteraanzicht van landhuis Jean-Gabriel Eynards in Beaulieu) Straatvoorzijde van Palais Eynard, Genève Bedienden bij Fleur d&39;Eau De oranjerie in de botanische tuin, Genève (Portret van Sophie Eynard-Eynard en twee van haar dochters) Leden van de familie en vrienden van Eynard (Groepsportret van M. en Mevrouw Eynard met M. en Mevrouw Regny, Parijs, Frankrijk) De familie en vrienden van Eynard (Groepsportret van negen leden van de cirkel van Eynard-Lullin) (Groepsportret van vier leden van de Cirkel van Eynard-Lullin) (Portrait of Anna de Westphalen and her husband) Groepsportret van twee moeders en twee kinderen Groepsportret van tien leden van de Cirkel van Eynard-Lullin Zelfportret met Daguerreotype van Roman Forum (Portret van M. en Mevrouw. Jean-Gabriel Eynard)
Staaltje van onze best verkochte werken
Stilleven met citroenen, sinaasappels en een granaatappel, c. 1620-1630 Een mediterraan kustlandschap met een Nederlandse koopman in een baai, 1769 Strandstudie Vrouwelijk naakt zitten Het hart van de Andes Rust, 1860 Man op een balkon, ca.1880 Ritme van een Russische dans Pals Soho Twilight, ca.1924 Compositie, 1930 (wc en indische inkt) Nimf en Satyr, of Jupiter en Antiope, 1715 Staand vrouwelijk naakt met blauwe doek The Seasons: Autumn, 1896 Vertumnus, 1591

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Selbstbildnis (AT) Selbstbildnis (DE) Selbstbildnis (CH) Self-Portrait (GB) Self-Portrait (US) Auto ritratto (IT) Autoportrait (FR) Auto retrato (ES) Автопортрет (RU) आत्म चित्र (HI) 自画像 (ZH) Auto-retrato (PT) 自画像 (JP) تصوير شخصي (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl