Wir sind weiterhin für Sie da und bearbeiten Ihre Bestellungen. - We are still there for you and your orders are being processed.

Czardas-dansers door Ernst Ludwig Kirchner

Czardas-dansers

(Czardas dancers)

Ernst Ludwig Kirchner

Expressionisme
Czardas-dansers door Ernst Ludwig Kirchner
1908   ·  Öl auf Leinwand  ·  71.08 Megapixel  ·  Afbeelding ID: 8277
   Toevoegen aan favorieten
0 Beoordelingen
Ernst Ludwig Kirchner was een van de oprichters van de kunstenaarsgroep "The Bridge", die wordt beschouwd als een pionier van het Duitse expressionisme. Tot op de dag van vandaag is hij een van de belangrijkste expressionistische kunstenaars van de 20e eeuw. Door zijn fascinatie voor de primitieve mens en zijn overtuiging dat dansen mensen samenbracht met hun basisrituelen, werden dansfiguren een terugkerend thema in zijn werk. Czardas-dansers is misschien wel de beroemdste dansschilderij van Kirchner. Het beeld vertegenwoordigt een scène van het moderne leven en bestaat uit grote kleurvlakken die contrasteren en samenvloeien. Het werd geschilderd in 1908, maar in 1920 veranderde Kirchner het schilderij door oorspronkelijk onbeschilderde gebieden met felle kleuren te vullen. © Meisterdrucke
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Andere kunstafdrukken van Ernst Ludwig Kirchner
Naakten in Studio 1912 circus paard Franzi voor een gebeeldhouwde stoel, 1910 Twee vrouwen op straat Vrouwelijk naakt in de spiegel Zwemscènes op Fehmarn Kunstenaar (Marzella) Naakte meisjes praten Vrouw op de bank Akt (verso) Portret van Oskar Schlemmer Zelfportret met een model, 1907 Grijze kater op kussen Straat, Berlijn De drinker (zelfportret)
Staaltje van onze best verkochte werken
Vrouw met een kat, ca.1875 The Dream of the Fishermans Wife Het portret van Giovanni Arnolfini en zijn (Het huwelijk van Arnolfini) Dame met een hoed en een verenboa, door Gustav Klimt (1862-1918). De dichteres prinses Saigu no Nyogo Yoshiko, illustratie uit Kokka magazine, februari 1902 Soft Hard (Soft Hard) 1927 Sierra Nevada Vallei van de Yosemite De Zwerver boven de Zee van Mist Zittende vrouw met verhoogde knie The Soul of the Rose, 1908 Op de zeeman Meisjeslezing, 1874 Napoleon De Alpen oversteken op 20 mei 1800 De laatste voor, 1895

Meisterdrucke Logo long

   Hausergasse 21
       9500 Villach, Austria
   +43 4242 25574
   office@meisterdrucke.com
Sociale media en talen
                   

Czardas Tänzer (AT) Czardas Tänzer (DE) Czardas Tänzer (CH) Czardas Dancers (GB) Czardas Dancers (US)
Ballerini di Czardas (IT) Danseurs de Czardas (FR) Bailarines de Czardas (ES) Чарда танцоры (RU)
Czardas नर्तक (HI) Dançarinos Czardas (PT)

Erfahrungen & Bewertungen zu Meisterdrucke
Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 21 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Czardas Tänzer (AT) Czardas Tänzer (DE) Czardas Tänzer (CH) Czardas Dancers (GB) Czardas Dancers (US) Ballerini di Czardas (IT) Danseurs de Czardas (FR) Bailarines de Czardas (ES) Чарда танцоры (RU) Czardas नर्तक (HI) Dançarinos Czardas (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl