Fotolijstjes Sofia

Fotolijstjes "Sofia"

Schwarzbraun-Gold • Breedte: 56mm • Hoogte: 48mm
Al in de oudheid werden continue patronen gebruikt in kunst en architectuur. De fotolijst Sofia neemt de decoratie aan met doorlopende patronen van ornamenten en verleent een kunstwerk de charme van vervlogen tijden. Een delicate patina ondersteunt de indruk van een ouder werk. Een goudkleurige metalen afwerking voegt een groots tintje toe aan het nostalgische oppervlak. Hoogwaardig krijtsubstraat zorgt voor een niet-schurend en glad oppervlak. De fotolijst Sofia ondersteunt de eenvoud. De meanders in rechte hoeken zijn een geschikt ornament voor geometrische composities en eenvoudige beeldstructuren. Het klassieke profiel heeft een tijdloze constructie en is een ideale metgezel voor alle tijdperken van kunst.
Sofia 1
Sofia 3
Sofia 4
Sofia 5
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Produktionszeit: 2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
The Garden of Earthly Delights Bruidsreis in Hardanger De jeugd van Bacchus De jeugd van Bacchus, 1884. Moonrise bij de zee Frederik Chopin Twee meisjes lezen, 1890-1 Dans in de Moulin de la Galette De geboorte van Venus Lilith Japanners die een goddelijkheid smeken Portret van Jean Lannes (1769-1809) Hertog van Montebello, 1805-10 Napoleon op het slagveld van Eylau Het eiland van de doden Het schoolexamen Van Goghs Bedroom at Arles, 1889

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Sofia (AT) Sofia (DE) Sofia (CH) Sofia (GB) Sofia (US) Sofia (IT) Sofia (FR) Sofia (ES) Sofia (RU) Sofia (HI) Sofia (ZH) Sofia (PT) Sofia (JP) Sofia (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl