Fotolijstjes Nerea

Fotolijstjes "Nerea"

Weiß Beige • Breedte: 32mm • Hoogte: 24mm
Nobel en modern, deze functies hoeven niet per se te bijten - dit toont de fotolijst Nerea. Dit moderne frame van echt hout heeft door het ontwerp en ook door de keuze van kleuren een nobele functie die zeker zijn plaats kan vinden in de eetkamer, hal of bibliotheek. Binnen de afbeelding van Nerea wordt de afbeelding verwelkomd met een smalle, witte balk uit het kader. Fijne lijnen in zwart en goud geven de gradatie aan het middelste deel een gedetailleerd contrast. Het beige, brede deel van het houten frame werd hier vakkundig losgemaakt in het kleurenschema - donker, zoals met de spons aangebrachte accenten zorgen voor levendigheid. Die op zijn beurt, om niet te degenereren, abrupt wordt gestopt en opnieuw afgebakend met delicate witte en beige strips. Nerea bewijst hiermee een doordachte interactie tussen de verschillende kleuren en breedtes. Deze komen in hun geheel tot een grootte van 24 millimeter hoog en 32 millimeter breed - een modern frame met een voorliefde voor het kostbare frame.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
studie van twee mannelijke naakten, c.1900 Indruk: Sunrise, 1872 The Garden of Earthly Delights Lucifer De vernietiging van Herculaneum en Pompeii Improvisatie 26 (roeien) The Grammont Naakt meisje Under the Wave off Kanagawa, 1831-34 (color woodblock print) Vesuvius in Uitbarsting The Pink Peach Tree, 1888 De oorsprong van de wereld Liggend naakt The Origin of the World, 1866 The Cave of the Storm Nymphs, 1903

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Nerea (AT) Nerea (DE) Nerea (CH) Nerea (GB) Nerea (US) Nerea (IT) Nerea (FR) Nerea (ES) Nerea (RU) Nerea (HI) Nerea (ZH) Nerea (PT) Nerea (JP) Nerea (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl