Fotolijstjes Merle

Fotolijstjes "Merle"

Gold • Serie: Andover 2 • Breedte: 43mm • Hoogte: 25mm
De verwerking van de Merle schilderijlijst laat zien welke specifieke accenten en effecten kunnen maken in het professionele ontwerp van een lijst. De makers hadden een totale oppervlakte van 43x25 mm ter beschikking om hun fantasie de vrije loop te laten. Aangezien Merle tot de fotokaderserie Andover 2 behoort, was de vereiste voor het ontwerp een eenvoudige vorm. Alle frames in deze serie hebben slechts twee verschillende houten strips nodig, een breed hoofdgedeelte in het bovenste gedeelte en de bijbehorende smalle dubbele strip in het frame. De ontwerpers van Merle hebben eindelijk hun creatieve ideeën in het spel gebracht op deze twee houten elementen. De kleurtint wordt helder en natuurlijk gehouden, wat flexibiliteit belooft met betrekking tot de in te lijsten foto. Maar er zijn ook geen grenzen aan de combinatie in termen van de ruimte waar Merle naar toe gaat. Natuurlijke, lichthouten kozijnen passen zich aan elke interieurstijl aan. Merle hangt net zo perfect aan lichte muren als aan donkere muren. Afhankelijk van de uitrusting van de kamers kan het frame een groot contrast creëren. Als er een motief wordt ingelijst dat ook de natuur als thema heeft, ontstaat er een ongeëvenaarde symbiose van kunst en lijst.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Geschätzte Produktionszeit;
2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Rozen, 1890 Malcesine aan het Gardameer Boerenbruiloft Drie gelukkige jongens, 1889 White Clematis, 1887 De kus Landschap van Saint-Rémy Vespasienne (openbaar urinoir) op de Grands Boulevards, Parijs, ca.1900 Soft Hard (Soft Hard) 1927 De grote golf van Kanagawa Jongen met een kraai Antibes, de roze wolk, 1916 Hylas en de nimfen Reclining Semi-Nude (Masturbating), 1912-13 (sanguine op papier) Dante en Virgil

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Merle (AT) Merle (DE) Merle (CH) Merle (GB) Merle (US) Merle (IT) Merle (FR) Merle (ES) Merle (RU) Merle (HI) Merle (ZH) Merle (PT) Merle (JP) Merle (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl